2777
2789
عنوان

سگم تشنج میکنه

255 بازدید | 7 پست

سگم نژاد شیتزوکراس ماده ست، ۴ سال و نیم سنشه، اصلا سابقه تشنج نداشته، الان یه ده دوازده روزیه که اول کف ازدهنش میاد بعد یهویی بدنش منقبض میشه به حالت قوز کرده میفته روی زمین، اول بدنش قفل میکنه، بعد از ده پونزده ثانیه شروع میکنه به دست وپازدن، سر و گردنش کشیده میشه به سمت بالا، و تنفس سخت با نفسهای صدادار، بعدش ادرار ازش خارج میشه و درآخر مدفوع، ولی بعد از خروج مدفوع سریع خوب میشه...بلند میشه ولی تعادل نداره و خیلی گیج و شدیدا بیقراری ازخودش نشون میده.بردمش دامپزشک اولش گفت ویروسیه، سه تا آمپول براش زد، به مدت سه روز هر روز سه تا آمپول میزد بهش. یکی دوروز خوب بود تا اینکه دوباره جمعه هفته پیش تشنجاش شروع شد.چهار پنج بار تشنج با فاصلهء دوساعت ، یا سه ساعت. شنبه بردمش همون دامپزشک براش شربت فنی توئین و ب کمپلکس تجویز کرد، روزی دونوبت بهش میدم. فعلا الان یه هفته س مشکل تشنج نداره. ولی علتش چی میتونه باشه؟ دکتر میگه ناشناخته س..یکی از دوستان میگفت بخاطر کیسه مقعدیه، عفونت کرده، باید کیسه هاشو جراحی کنی دربیاری. من توی این چهارپنج سال اصلا کیسه هاشو خالی نکردم. چون اصلا نمیدونستم باید تخلیه بشن.درضمن سگم تاحدودی مشکل یبوست هم داره ، کسی تجربه شو داره؟!؟ والا هربار که تشنج میزنه من میمیرم و زنده میشم...

تعداد رای : 9
نظرسنجی
ببرمش یه دکتر دیگه
8
88%
مشکل از کیسه های مقعدی سگمه
0
0%
مبتلا به صرع شده
1
11%
علتش ناشناخته س
0
0%

دامپزشك

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که حیوون نداشتم ولی احتمالا از یبوست و مشکل مقعدیه چون بعد مدفوع خوب میشه 😑😑 یه گوساله دیدم اینجوری بود میلرزید بعد دفع خوب میشد

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

وای همین چون یبوست داشته به احتمال زیاد عفونت کرده

تروا ببرش دکتر 

خیلی اذیت میشه خودششش ببرش دامپزشک خوبببببب

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
من که حیوون نداشتم ولی احتمالا از یبوست و مشکل مقعدیه چون بعد مدفوع خوب میشه 😑😑 یه گوساله دیدم این ...

جدا؟ خداکنه علتش همین باشه، چون اگه صرع باشه واقعا تحملش غیرممکنه. هم حیوون عذاب میکشه هم منو خانواده ام.