2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنیم

129 بازدید | 31 پست

سلام ازینجا شروع کنم که...

دیشب بعد شام به شوهرم گفتم بریم بیرون یه دوری بزنیم گفت خوابم میاد گفتم باشه بخواب نیومد به خوبی گذشت و اینا....

امروز سر ظهر زنگ زده بمن که میای بریم سینما اول تعجب کردم بعد گفتم آره گفت ۴تا بلیت گرفتم خواهرت و خواهرخودمم بیان گفتم خواهرمن نمیاد بنا به دلایلی همون دوتا بلیت بگیر گفت نه آخه میخوام خواهرمم باشه همین که قطع کرد دوزاریم افتاد که بخاطر خواهرش میخواسته ماروهم ببره.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خلاصه پس نگو اصلا بلیت نگرفته بوده الان اومده خونه میگه حاضر شو بریم گفتم نمیام تو بخاطر خواهرت سینما سانس گرفتی دیگه من کجا بیام دوتایی برید برگشته میگه تو زورت میاد من خواهرمو بیرون میبرم(یکی دوبارم نهار بردتش بیرون پنهانی بعدها از دهنش در رفته)خلاصههه...

خب. هرچی میکشیم از دست خونواده شوهر میکشیم

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
ازکجا متوجه شدی بخاطر خواهرشه؟

چون سه چهار هفته پیش از سینما اومدیم به این زودیا نمیبرد یکی هم اینکه اگه میخواست به دلم راه بیاد دیشب میگفتم بریم بیرون میگفت فردا شب نمیگفت خوابم میاداینکه خیلیم دلش بود باهاش بره سینما منم گفتم برید بهتون خوشبگذره حالا ناراحت هم میشه

خلاصه که اینو گفت یعنی آتیش گرفتم گفتم تو چقدر بیشعوری چقدر بی ادبی خجالت بکش خلاصه منم حامله ام ۵ماهمه خیلی حالم بده بهش گفتم منم میرم خونه مامانم میگه برو ولی دیگه نیا ازین کوچه ازین به بعد پاتو گذاشتی بیرون خونه نیا گفتم غلط کردی واسه من تعیین تکلیف نکن پرو پرو میگه ازین به بعد بمن نگی منو ببر بیرون من نمیبرمتا بشکنه این دست گفتم خب نبر منم نمیام انگار خر فرض کرده یکاره زنگ میزنه میگه میخوام خواهرمم بیاد خب با خواهرت برو