2777
2789

احساس پوچی میکنم انگار دیگه مفید نیستم مادرم بهم اهمیت نمیده تو ی شهر غریبم دو تا دختر کوچولو دارم خ کلافم میکنن نمیاد ی سر نمیزنه خبر نمیگیره شوهرمم کارش زیاده همش خستست احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم چیکار کنم خ حالم داغونه  دوستان کمک منم خاهرتون

اهنگ بزار با دخترات برقص😍😍😍

اخ کاش من دوتا دختر داشتم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی خدا منم اینجوریم من حتی بچم ندارم هیچ دلخوشی ندارم

دو سال سرکار میرفتم الان فقط بچه داری خونه داری پوکیدم دیگه شوهرمم بفکر خودشه شدم کزتش باز تو بچه نداری میتونی بیرون بری با خیال راحت

دو سال سرکار میرفتم الان فقط بچه داری خونه داری پوکیدم دیگه شوهرمم بفکر خودشه شدم کزتش باز تو بچه ند ...

بیرون کار ک نیس کرونام هس کجا برم والا همش تو خونم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
اهنگ بزار با دخترات برقص😍😍😍 اخ کاش من دوتا دختر داشتم

میکنم عزیز غربت سخته خ وقتا حالم خوبه ها اما امروز داغونم مامانم چون یلدا اونجا بودیم رفته خونه نیست ک باز ما نریم خونش با اینکه میدونه جز اونجا جایی رو ندارم برم

من شروع کردم زبان یاد میگیرم و همینطور  از نت خوشنویسی یاد میگیرم ببین به چی علاقه داری خودتو سرگرم کن هنر  ورزش موسیقی... شروعش سخته ولی لذتبخشه

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم

ماهم همش خونه ایم ی دختر ی ساله دارم ، شوهرمم همش سرکار ، کاش حداقل جمعه ها بود ، اخه جمعه ها من خیلی حوصلم سرمیره بقیه روزا اوکیم 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤