2777
2789
عنوان

سئوال دارم

285 بازدید | 12 پست
سلام دوستان من یه سال اقدام کردم ولی بی نتیجه بود این ماه رفتم دکی روز 12 سونو کرد بعد گفت روز 15 آمپول بزنم روز 16 اقدام کنم اما من معمولا خودم حس میکردم تخمکگذاریم روز 15 هست ولی گفتم به حرف دکی گوش کنم اما روز 15 ترشح داشتم بعد از زدن آمپول هم ترشح داشتم ولی از وقتی که آمپول زدم ترشحاتم داره کمتر میشه یعنی چی؟تخمکگذاری انجام شده؟این ماه هم از دستم رفت؟
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
شما بعد امپول سه شب پشت سر هم برو اقدام وقتی امپول میزنی دیگه نباید دنبال علایم باشی
رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏....آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته عزیز باز هم اقدام کن تا سه شب بعد یکشب درمیون من امپول رو که زدم هیچ علایم تخمک گذاری نداشتم اصلا نفهمیدم کی ازاد شد
رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏....آمین
بله همون ماه هم نتیجه گرفتم عزیز من قبلش ترشح داشتم کمی بعدش نه من 14 زدم تو فکر روز زدنش نباش چون به سایز فولیت بستگی داره 18 به بالا باشه امپول میزنه
نمیدونم مادر جون ولی به نظرم بهتر بود زودتر میزدم من همین طوری هم تخمک آزاد میکنم ولی دکتر این آمپول رو داد که دقیق زمانش رو بدونه
نه عزیز وقتی دکترت اینو گفته مطمین باش سایز فولیت هنوز به18 نرسیده گذاشته تا 15 به سایز معمول برسه و بعد ازاد بشه چون فولی هر روز2میل رشد میکنه
تو فکر این چیزا نباش منم دقیقا همین فکر رو میکردم ولی اینجور نبود شما فقط با ارامش برو اقدام
وای ممنون مادر جون کلی امیدوارم کردی استرس پیدا کرده بودم برام دعا کن توکل بر خدا اقدام میکنم
ولی میدونی مادر جون برای چی نگرانم و میگم دیر شده چون روز 12 گفت فولیت 16 هست روزی 2 میل هم اگه بزرگ شه روز 15 میشه 22 خوب من در حالت عادی وقتی به این سایز می رسید آزاد میشد این نگرانم میکنم ولی سعی میکنم بیخیال باشم