2777
2789
عنوان

غربالگري دوم

70 بازدید | 13 پست

از دكترم پرسيدم نيازه حتما انجام بديم سنمو پرسيد گفتم ٢٤ و با توجه به اوكي بودن همه چي تو غربالري اول گفت نياز نيست دومي رو انجام بدي الكي 

حتي واكسن كرونا رو پرسيدم گفت اختياريه اجباري توش نيست كه بزني 

ولي از يه دكتر ديگه پرسيدم گفت من اگه خودم باردار باشم اصلا اين ريسك رو نميكنم بزنم 

نظر شما چيه

پسرم عشقم دخترم دنيام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا غربالگری دوم هم انجام میدن. نمی دونم چرا پزشکتون این طوز گفتن. اگر ۱۳ ساله هم باردار بشه باید غربالگری انجام بشه. در مورد واکسن من ماه ۸ هستم و نزدم. میترسم عوارضی برای بچه داشته باشه

كوچولوتون به دنيا اومده؟

بله عزیزم الان یک ماهشه, تو بیمارستان اصلا نتونستم ماسک نگه دارم خداروشکر که واکسن زده بودم وگرنه با اون همه خونریزی و ضعف اگه کرونا میگرفتم مردنی بودم, دکتر من خیلی دکتر خوب و باسوادیه بهم گفت حتما بزنم منم زدم شما هم با چند نفر دیگه مشورت کن اگه دلت رضا داد حتما بزن

غربالگری دوم ک جنسیت و میگه من ک رفتم خیلی خوب بود کامل بررسی کرد همه چیشو

جنسيتو ك خود دكترم سنو داخل مطب داره رايگان برام انجام ميده و ميگه

پسرم عشقم دخترم دنيام 
پس احتمالا برات بنویسه این سونو رو انجام بدی  اگه نوشت حتما انجام بده

ن اصلا چيزي نگفت حتي ويزيت بعديمم توي هفته ي ٢٠داد ك برم پيشش جنسيت ني نيمو بگه بهم چون اين سري خواب بود نتونستيم جنسيتشو بفهميم پاهاشو جمع كرده بود ولي اگر بگه صد در صد انجام ميدم

پسرم عشقم دخترم دنيام