سلام من ۲۰ سالمه چند سالی میشه ریزش مو دارم شدید یعنی هر آن فک میکنم دیگه کچل میشم میترسم برم حموم یا شونه بزنم موهامو هر بار شونه میزنم یه مشت پر مو میریزه خیلی نگرانم خیلی دوست دارم موهامو رنگ کنم ولی میترسم کچل بشم قرص فلیکوژنم خوردم از شامپوهای زیادی استفاده کردم فایده نداره اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم🙏😰
ببین من خودم مشکل ریزش مو داشتم و دارم آزمایشاتمم مشکلی نداشتن ولی انصافا یه بار پارسال شامپو الهام گرفتم خیلی بهم کمک کرد البته من تموم شد چون ریزشم قطع شده بود دیگه نگرفتم اما باز میخوام بخرم میخوای یه بار امتحان کن شامپوش گیاهیه
استرستم کم کن خواب شبم خیلی تاثیرداره دیر نخوابیدن خالم ریزش مو داشت موهاشو باشامپو نمیشست باسدر میشست میگفت هم دیر به دیر کثیف میشه هم برای ریزش خوبه البته خالم حجاب نداره به خاطرهمین موهاش زود به زود کثیف میشد
آره شامپو گیاهی الهام من قشنگ یادمه پارسال موهام پوسته داشت شدید میریخت هنوز شامپو تموم نشده پوسته هام قطع شد ریزشش هم خیلی کم شد اتفاقا چند روز پیش دوباره بهش پیام دادم ببینم قیمتش تغییر نکرده چون بازم ریزش گرفتم میخوام بگیرم برای خودم خوبیش اینه که گیاهیه