2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 34 پست
اول باید ریشه موهاتو محکم کنی اب پیاز بزن به موهات هرروزم سبوس برنج بخور قرص زینکم خوبه ولی تا میتون ...

چرا قرص زینک مگه بده؟ چون من الان روزی یکی میخورم

دکترم هالیش نمیشه چند ماه پیش گفت قرص فولیکوژن بگیر ۲۰۰ تومن قیمتش بود فایده نداشت😢

دکترتو عوض کن یه چکاپ کامل نیازه دکتر غدد ببین چی میگه انشالله که حل بشه عزیزم

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قرص زینک مگه بده؟ چون من الان روزی یکی میخورم

بعد یه مدت بدن عادت میکنه دیگه جذب روده میاد پایین دکترمم گفت براکبد خوب نیس مدت طولانی مصرف کنی گف اول باید ریشه مومحکم بشه

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌

ببین من خودم مشکل ریزش مو داشتم و دارم آزمایشاتمم مشکلی نداشتن ولی انصافا یه بار پارسال شامپو الهام گرفتم خیلی بهم کمک کرد البته من تموم شد چون ریزشم قطع شده بود دیگه نگرفتم اما باز میخوام بخرم میخوای یه بار امتحان کن شامپوش گیاهیه 

ریش مو رو چطور محکم کنم😭

گفتم که اب پیاز

استرستم کم کن خواب شبم خیلی تاثیرداره دیر نخوابیدن خالم ریزش مو داشت موهاشو باشامپو نمیشست باسدر میشست میگفت هم دیر به دیر کثیف میشه هم برای ریزش خوبه البته خالم حجاب نداره به خاطرهمین موهاش زود به زود کثیف میشد

اسمش الهامه؟

آره شامپو گیاهی الهام من قشنگ یادمه پارسال موهام پوسته داشت شدید میریخت هنوز شامپو تموم نشده پوسته هام قطع شد ریزشش هم خیلی کم شد اتفاقا چند روز پیش دوباره بهش پیام دادم ببینم قیمتش تغییر نکرده چون بازم ریزش گرفتم میخوام بگیرم برای خودم خوبیش اینه که گیاهیه

گفتم که اب پیاز استرستم کم کن خواب شبم خیلی تاثیرداره دیر نخوابیدن خالم ریزش مو داشت موهاشو باشامپو ...

امتحان کردم آب پیازو ولی بوش نمیره هرچی میشوری دیونت می‌کنه سدرم میگن خوبه شستن مکافاته

امتحان کردم آب پیازو ولی بوش نمیره هرچی میشوری دیونت می‌کنه سدرم میگن خوبه شستن مکافاته

من ده دیقیه میذارم قبل حمام بعدشم با شامپو میشورم بو نمیده که اب پیاز فقط به پوست سرت بزنی کافیه 

2790
2778
2791
2779
2792