2777
2789
عنوان

؟؟نظر بدین

68 بازدید | 11 پست

من ی روز ی استوری گذاشتم ک ی پسره استوریمو جواب داد و ما صحبت کردیم گف بریم تل بازی کنیم رفتیم بعد همینجوری ادامه پیداکرد حس خوب نسبت بهش دارم

بعد هروق استوری میزاشتم ریپ میزد تا باهام حرف بزنه تا ی روز جرات حقیقت ک بازی کردیم سوال ربات این بود ب کسی علاقه داری گفتم اره بعد ب پسره گفتم ک من فقد باتو میحرفم ک فهمید منظورم اونه اونم فرداش بم گف من ازت خشم اومدهه و فلان گف میتونی بیای بیرون ببینمت گفتم ن گفت فکرمیکنم اگ بیرون همو نبینیم رابطمون بهم بخوره ولی اشکال نداره فداسرت من کنار میام چون بین همع تورو انتخاب کردم حتی بم گف عکس لختی ام هچوق ازت نمیگیرم چون میدونم سختته و اینا

و  گفت میخای رل بزنیم؟ گفت یکم زوده بزار همو بشناسیم گفتم اره بهتره و حس میکنم دوسم دارع منم خیلی بش علاقه مند شدم حتی همش میگه درساتو خوندی خیلی واسش مهمم یا همش میگه برو بخون باید بخونی یا مثلا وقتی عکس میزارم پروفم ذوق میکنه  حتی میگفت میخای ب مامانت بگم شاید بزاره بیرون همو بیینیم بعد چندروز دوبارع جرات و حقیقت ک بازی کردیم سوال افتاد ک با طرف مقابلت یهفته رل بزن اونم‌گفت بزنیم گفتم بزنیم زدیم و خیلی خوبیم باهم  یکم دعوا میکنیم گیر میدم زیاد ب نظرتون پسره خوبیه؟ من ۱۵ سالمع اون ۱۷ لطفا سن و مسخره نکنید  ک بچ ای و فلان راهنمایی کنید ک واقعا منو میخاد یا ن مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه مچه  بچه بیا پایین

😂😂😂

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

اسی سنت خیلی کمه نمیشع از این قضیه گذشت بهتره وارد این رابطه ها نشیو احساسات تو از اللن درگیر نکن

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃