آوینوووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 4957 عنوان قند خون درسن ۲۵ 73 بازدید | 7 پست آیا کسی این شرایط رو داشته کسی قند خون تو سن ۲۵دکترم گفته این قند دیرکرد نوع یک است متفورمین داده ولی بعد از استفاده قندم ۸۰تا بیشتر شده طی یک هفته خیلی میترسم لطفا اگر کسی این شرایط را داره راهنمایی کنه لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 1400/10/03 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mon_mon عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 4007 براي قند نوع يه درمان انسولينه عزيزم نه مت فورمينحتما به يه فوق تخصص غدد مراجعه كن انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
آوینوووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 4957 ۲۰۰تا بود بعد که متفورمین رو شروع کردم طی یک هفته شده ۲۸۰ لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید
آوینوووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 4957 براي قند نوع يه درمان انسولينه عزيزم نه مت فورمين حتما به يه فوق تخصص غدد مراجعه كن ممنونم لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید
mon_mon عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 4007 ۲۰۰تا بود بعد که متفورمین رو شروع کردم طی یک هفته شده ۲۸۰ مت فورمين كه به اين زودي اثر نميكنه دختر خوبحداقل سه ماه زمان ميخوادبايد يه ازمايش hbA1C بديو حتما حتما تحت نظر پزشك غدد باشي انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
آوینوووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 4957 مت فورمين كه به اين زودي اثر نميكنه دختر خوب حداقل سه ماه زمان ميخواد بايد يه ازمايش hbA1C بدي و ... الان نمیدونم متفورمین رو مصرف کنم یانه چون شنیدم که مشکلات کلیوی ایجاد میکنه لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید