وضع مالی ما یعنی منو شوهرم درحد متوسطه یعنی اینکه آجیل سالی یبار میخریم از وقتی حامله شدم خریدامون فرقی نکرده منظورم چیزای مقوی هستش حالا امروز بنده خدا مامانم وضع مالی متوسط رو به بالایی دارن برام آجیل خریده کلی خوراکی و آناناس گرفته آورده میگه بخور جون بگیری ولی به شوهرت نده خودت بخور میگم مامان جان تو یه خونه ایم چطور به اون ندم ازینا برداشته قایم کرده میگه مگه اون شب یلدا خونه مامانش کلی ریخت و پاش کرد فامیلای مادرشوهرت خوردن و رفتن مادرش تشکر کرد؟از گلوی تو زد داد به اونا؟(شب یلدا من نرفتم خونه مادرشوهرم فقط شوهرم رفت و تمام خریدای اونشبو واسه ۱۵ نفر اعم از شیرینی و سفره شام و هندونه و آجیل خریده بود)از طرفی میگم بزار قایم کنم خودم بخورم روزا که نیست آخه خواهرشو چندسری برده نهارداده نگفته بمن قایم کرده بعدش از دهنش پریده خرجایی که از گلوی من زده میشه میره میریزه تو دهن فامیلای مادرشوهرو خواهرشوهرم اصلا هم مراعات جیب مارو نمیکنن...هستید بگم؟؟؟؟
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .