2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

289 بازدید | 33 پست

سلام لطفا نظرتونو بگید

وضع مالی ما یعنی منو شوهرم درحد متوسطه یعنی اینکه آجیل سالی یبار میخریم از وقتی حامله شدم خریدامون فرقی نکرده منظورم چیزای مقوی هستش حالا امروز بنده خدا مامانم وضع مالی متوسط رو به بالایی دارن برام آجیل خریده کلی خوراکی و آناناس گرفته آورده میگه بخور جون بگیری ولی به شوهرت نده خودت بخور میگم مامان جان تو یه خونه ایم چطور به اون ندم ازینا برداشته قایم کرده میگه مگه اون شب یلدا خونه مامانش کلی ریخت و پاش کرد فامیلای مادرشوهرت خوردن و رفتن مادرش تشکر کرد؟از گلوی تو زد داد به اونا؟(شب یلدا من نرفتم خونه مادرشوهرم فقط شوهرم رفت و تمام خریدای اونشبو واسه ۱۵ نفر اعم از شیرینی و سفره شام و هندونه و آجیل خریده بود)از طرفی میگم بزار قایم کنم خودم بخورم روزا که نیست آخه خواهرشو چندسری برده نهارداده نگفته بمن قایم کرده بعدش از دهنش پریده خرجایی که از گلوی من زده میشه میره میریزه تو دهن فامیلای مادرشوهرو خواهرشوهرم اصلا هم مراعات جیب مارو نمیکنن...هستید بگم؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ایشون پنهان کاری می کنن شما هم حق دارید بکنید ولی خب اینم زندگی نیست آخه کاش با هم یکدل تر بشی ...

خودشم میدونه حق با منه واسه همین پنهانکاری میکنه خیلی بدم میاد ازین اخلاقاش

میتونی هم بگی اینارومامانم واسم خریدکسی بفکرمن بچم نیست ک خرج کنه فقط خرج بقیه میکنن اینجوری بهش تعن ...

دوسندارم غرورش بشکنه بالاخره مرده ولی اینکه میبینم خیلی دلسوزی میکنه واسه اونا خیلی ناراحتم میکنه

اره مامانت حق داره بهش نده نخوره کوفت خورد ادم باید اولویت اولش زنش بچش باشن ن بقیه همونایی ک اینطور ...

حالا خواهرشوهرم از بس تو گوشش خونده منو ببر سینما امشب رزرو کرده حالم ازشون بهم میخوره

عزیزم خودت بخور نوش جونت،وقتی نیست حسابی بخور،از الانم مجبورش کن ماهی ی سکه کوچیک هر چقدر ک خودت میدونی داره و قراره خرج دیگران کنه، برا بچه بگیره خودت قایم کن بگو برا آینده بچه میخوام‌.

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...

از طرفی همچین آدمی نیستم چیزیو قایم کنم میگم نامردیه آخه اونم بخوره آناناس خیلی دوسداره ازینورم میگم مامانم راضی نیس چندبار تاکید کرده که خودت بخور جون بگیری حامله ای

زندگیهای اینطوری واقعا سخته

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .