2777
2789
عنوان

من دیدم

61 بازدید | 10 پست

من دیدم همیشه تو تاپیکای صلوات همه شرکت مبکنند ولی تو تایپک من شرکت نمیکنن دلم خیلی گرفته 

یه حاجتی دارم با جون و دلم میخامش 

تو رو خدا دعام کنین 

تو یکی از تاپیکا خوندم کسی باید برای یک نفر دعا کنه که اونو نمیشناسه و تا ب حال غیبت اونو نکرده 

خب شما که من نمیشناسید دعام کن 

اون معجزه اتفاق بیفته 

فردا منتظرشم 

ختم ۱۲۴۰۰۰ تایی صلوات دارم 

هر کی خواست شرکت کنه و بگه 

از ته دلتون التماستون میکنم برام دعا کنین 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

دعات میکنم عزیزم ۱۰۰تا صلوات میفرستم برات ان شاالله جاجت رواشی☺

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات 10 تا صلوات فرستادم، بازم برات صلوات میفرستم. الهی که هر چه زودتر به همین وقت اذان حاجت روا بشی، الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دعات میکنم عزیزم ۱۰۰تا صلوات میفرستم برات ان شاالله جاجت رواشی☺

مرسی گلم 

تو رو خدا دعا کن اسمم مهساس 

برام دعا کن

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
الهی ک گره از کارت باز بشه . تو هم واسه ما دعا کن 

چشم اسمم مهساس برام بخا فردا خبر خوش بشنوه بگو خدا خسته شده بهش برسون فردا چیزیو که میخاد تو رو قران 

برات 10 تا صلوات فرستادم، بازم برات صلوات میفرستم. الهی که هر چه زودتر به همین وقت اذان حاجت روا بشی ...

قربون تو بشم 

تو رو قران برام دعا کن اسمم مهساس 

از خدا بخا فردا برام اون چیزیو که میخام برسونه 

بگو اون دختر تو شهر غریب خسته شد 

بگو شاید نفست حق باشه صدای تو رو بشنوه تو رو قران

برات ۱۰۰ تا میفرستم ان شاءالله به حاجتت برسی❤❤

خواهش میکنم از ته دل بخا برام اسمم مهساس چند ماهه حالم بده خبر فردا حالمو خوش میکنه تنهام تو شهر غریب کسی رو ندارم ببینم دلم خوش شه بگو خوشحالم کنه فردا