2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منفیه روز چندم زدی؟یکی دو روز قبل پری بزنی باید هاله ای بندازه

روز دهم بعد از نزدیکی

نزدیکیمونم دو روز بعد از پاک شدنِ پریودیم بود

دیشب ی تست دگ زدم دو خط خییییییلی محو و کمرنگ افتاد ولی امروز ناشتا اینو زدم جوابش همین شد گیج شدم خدایی

منفیه 

دو روز بعد از پاکی هم احتمال باردار شدن خیلی کمه

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
منفیه  دو روز بعد از پاکی هم احتمال باردار شدن خیلی کمه

ناگفته نمونه از کان استفاده کردیم چک کردم سالم بود ولی زیر دلم تیر میکشه و بیبی دیشبم دو خط خیییییلی مخو انداخت الانم هرچی نگا این کردم حس میکردم ی خط محو داره t ولی شوهرم میگف ی خط بیشتر نیس نمیدونم

ناگفته نمونه از کان استفاده کردیم چک کردم سالم بود ولی زیر دلم تیر میکشه و بیبی دیشبم دو خط خیییییلی ...

نه عزیزم باردار نیستی 

هاله هم احتمالاً در حد خطای دید بوده 

به نظرم کاملا یک خطه و منفی 

من همیشه قبل از روز ده و بعد از روز بیست بدون جلوگیری رابطه داشتم و‌ حامله نمی‌شدم 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
نه عزیزم باردار نیستی  هاله هم احتمالاً در حد خطای دید بوده  به نظرم کاملا یک خطه و منفی ...

مرسی فدات خداکنه نباشم اخه هنو خیلی زوده شرایطشو ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز