2777
2789
عنوان

نمیدونم..

29 بازدید | 6 پست

یکی از دوست های بابام خیلی بهمون کمک کرده هر وقت پول خواستیم بهمون قرض داده.

بعد از خیلی سال همسرش باردار هست . ما خیلی خوشحال شدیم. 

یبار رفتم خونشون خیلی زنش مهربون بود خیلی خوب پذیرای کرد .

خب من خیلی پول ندارم که برم یه کادو بگیرم برای خانمش به نظرتون اشکالی نداره یه ژله بستنی هفت رنگ درست کنم بدم ببره برای خانمش .

؟

یا زشت هست ؟

به نظرم زشته

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

اگه باهاشون خیلی رفت و امد دارین و صمیمی هستین اشکال نداره ولی اگه رو دربایسی دارین زشته

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه باهاشون خیلی رفت و امد دارین و صمیمی هستین اشکال نداره ولی اگه رو دربایسی دارین زشته

با دوست بابام خیلی صمیمی هستیم با همسرشون هم یکم رودروایسی داریم ولی خیلی همسرش مهربون خوش خنده 

با دوست بابام خیلی صمیمی هستیم با همسرشون هم یکم رودروایسی داریم ولی خیلی همسرش مهربون خوش خنده  ...

پس بله ببر خوشکل تزیینش کن ببر

یبار تولدم بود برای خودش و همسرش جدا کیک گرفتم دادم . 

پس فرداش دوست بابام بخاطر تشکر همسرش برای خواهر کوچولوم یه کیف و لباس ست خریده بودند کادو کرده بودند.

انقدر مهربون هستند که نگم

2790
2778
2791
2779
2792