2777
2789
عنوان

وابستگی

340 بازدید | 22 پست

شما به اعضای خانوادهتون وابستگی شدید ندارید؟

من وابستگی شدید به دوتا برادرم دارم جوری الان میخوام ازدواج کنم میترسم همسرم من از برادرم جدا کنه

یعنی اگه اونور دنیا باشم باید بیام پیش برادارم

نمیدونم علتش چیه شاید محبت زیاد برادرام

یا اختلاف سنی کمی بینمون هر چی هست  من الان ناراحتم که ممکنه جدا بشم ازشون البته برادرام خیلی ناراحتن میگن زوده ازدواج کنی این حرفا

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
باور کنید منم سی سالمه هنوز مجردم به خاطر همین وابستگی🙁

شما به خواهرتون وابستگی دارید؟

من که میخوام خواستگارم رد کنم

جونم به دوتا برادرام بسته البته اونا همین طورن

داداش بزرگم که خدمت رفت من هر روز گریه میکردم تا برگرده

لوس نیستم اما بی نهایت پیش برادرام احساس امنیت میکنم و حالم خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما به خواهرتون وابستگی دارید؟ من که میخوام خواستگارم رد کنم جونم به دوتا برادرام بسته البته اونا ...

منم یه خواهر دارم ازدواج کرده، و یه برادر که خیلی همدیگه رو دوست داریم سه تامون خیلی به همدیگه و پدر مادرمون وابسته هستیم   

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
منم یه خواهر دارم ازدواج کرده، و یه برادر که خیلی همدیگه رو دوست داریم سه تامون خیلی به همدیگه و پدر ...

شما ها مثل ماید ماهم سه تایم و من ته تغاری خانوادهم

وابستگی من به برادرام بیشتر از پدر مادرمه

اصلن یه روز حرف نزنم باهاشون صبح نمیشه

شبا بیدار میمونم تا برادر بزرگم از سرکار بیاد 

فکر میکنم به این خاطره که من از بچگی محبت زیادی از جانب دوبرادرم دیدم و همین باعث شده وابستگی عمیقی بین ما باشه

شما ها مثل ماید ماهم سه تایم و من ته تغاری خانوادهم وابستگی من به برادرام بیشتر از پدر مادرمه اصلن ...

باور کنید خواهر ما هم خیلی بهمون وابسته هستش ، با اینکه ازدواج کرده هر کاری میخواد انجام بده با‌هامون مشورت میکنه

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
باور کنید خواهر ما هم خیلی بهمون وابسته هستش ، با اینکه ازدواج کرده هر کاری میخواد انجام بده با‌هامو ...

داداشم میگه صبر کن من یه دختر بگیرم یه خواهر یه برادر داشته باشه

تو با برادره ازدواج میکنی اون برادرم با خواهره اینجوری جدا نمیشم😂

داداشم میگه صبر کن من یه دختر بگیرم یه خواهر یه برادر داشته باشه تو با برادره ازدواج میکنی اون براد ...

باور کن خیلی ایده زیبا و معقولی داده ،😂😂😂

باور کن خیلی ایده زیبا و معقولی داده ،😂😂😂

معمولن هر کی میاد خواستگاری من خواهر مجرد نداره

هر موردی به برادرام پیشنهاد میدن برای ازدواج برادر مجرد ندارند

😂

معمولن هر کی میاد خواستگاری من خواهر مجرد نداره هر موردی به برادرام پیشنهاد میدن برای ازدواج برادر ...

😂😂😂😂شانس شماست دیگه، 

گلم وابستگیتو کم کن وگرنه بعدا برای زندگی خانوادگی خودت و برادرانت مشکل ساز میشی 

متوجم چی میگید

اما دست خودم نیست این وابستگی البته برادرم وابستگی زیادی به من دارند

دانشگاه رفتم یه شهر دیگه باز اخر هفته داداشام میومدن پیشم یا مرخصی میگرفتن وسط هفته میومدن اخرشم انتقالی گرفتم 

شما ها مثل ماید ماهم سه تایم و من ته تغاری خانوادهم وابستگی من به برادرام بیشتر از پدر مادرمه اصلن ...

چند سالتونه و کدوم شهر هستید