2777
2789
عنوان

پکیج کنکور

235 بازدید | 21 پست

این پیجای اینستا یه یکیج های برنامه و اینا میزارن برا کنکور  الان میخام یه پکیجشو بخرم برنامه ریزی ۶ ماهه داره و فیلم انگیزشی و .... با تخفیف ۳۰۰ بنظرتون الکیه اگه بخرمش پولمو هدر دادم؟ بخرم یا نه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگم شاید اینو بخرم حداقل بتونم درس بخونم

قشنگ براخودت برنامه بریز ک تا پایان این ماه فلان قدرمیخونم هر روز درسارو بخون فردا تستاشونو بزن به اضافه درس جدید ک باید بخونی

حالا زمان ست زدن باخودته ولی من براهمه یک روز بعدمیزنم 

رشتت چیه

خودم یه هفته برنامه میریزم اصلا عمل نمیکنم بهش میگم شاید بخاطرش پول بدم بهش عمل کنم بخونمش🥴

نگاه کن درسته خودت برنامه بریزی ولی عمل نکنی 

اما این پکیج ها براساس زندگی تو نیستن فقط خودتی که میتونی برنامه بچینی هروقت حال داشتی و اعصایشو بخون 

اینجوری خسته نمیشی

قشنگ براخودت برنامه بریز ک تا پایان این ماه فلان قدرمیخونم هر روز درسارو بخون فردا تستاشونو بزن به ا ...

مشکلم همینه بر نامه ریزی نمیتونم کنم چن بارم خاهرم برام نوشته باهم دعوامون شد گفت دیگه برات نمینویسم😅

خودم یه هفته برنامه میریزم اصلا عمل نمیکنم بهش میگم شاید بخاطرش پول بدم بهش عمل کنم بخونمش🥴

اول باید براخودت هدف بزاری انگیزه داشته باشی مثلا بگی تنها راه نجات من درس خوندنه یه جوری به خودت بقبولون 

براخودت هدف بزار مدام به هدفت فکر کن ثبح ساعت ۵بیدارشو درس بخون بعد ده روز دیگه اصلا ساعت۵بیدارشدن سخت نیس

حتما نمازتم بخون ودعا کن اینجوری روحیه بهتری داری

قشنگ براخودت برنامه بریز ک تا پایان این ماه فلان قدرمیخونم هر روز درسارو بخون فردا تستاشونو بزن به ا ...

حالا که امتحانات دی فقط ۱۲ میتونم بخونم 

مثلا چن بار برنامه ریزی که کردم خوب تونستم بخونم یکی دوروز خود کتابو خوندم درسنامه تستش خیلی خوب تونستم ولی دیگه تداوم نداشت ولش کردم

اول باید براخودت هدف بزاری انگیزه داشته باشی مثلا بگی تنها راه نجات من درس خوندنه یه جوری به خودت بق ...

اره تنها راهمم درس خوندنه که از این جا نجات پیدا کنم ولی متاسفانه اصلا درس نمیخونم

باید دیگه شبا زود بخوابم خوابم تنظیم بشه تا بتونم ۵ بلند شم بخونم🙂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز