2821
2789
عنوان

کریسمس زیبا

242 بازدید | 13 پست

عزیزا ، بیروت کریسمسش خیلی قشنگه ، چون اکثر مردم مسیحی هستن با جون و دل کریسمس میگیرن ، فروشگاه ها تخفیف میذارن ، خیریه ها غذا و هدیه میبرن برای فقرا ، همه کلینیک ها و فروشگاه ها و خیابون ها و رستوران ها و کافهها سواحل تزیین میشن ، درسته کیفیت میاد پایین ولی گفتم بذارم عکساشو 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجام جنس بنجلاشونو چند برابر قیمت میکنن تو پاچه مردم

البته نه همه فروشنده ها ولی خب خیلی ها جبران نفروختن چندماه را تو یه ماه اخر میکنن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
زییاترین کشور دنیاست ولی اونا هم از ایران متنفرن من اصلا نمیگم ایرانی ام 

من اتفاقا لبنان را دوست دارم, اونا چرا متنفرن از لحاظ سیاسی که همسو هستن

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
لبنان چرا مسیحی هستن؟ خاورمیانه نباید بیشتر مسلمان باشن؟    

لبنان استثناست ، اکثرا مسیحی مارونی هستن ، بیست درصد شیعه و بیست درصد سنی هم دارن ، البته بی دینی هم آزاده 

من اتفاقا لبنان را دوست دارم, اونا چرا متنفرن از لحاظ سیاسی که همسو هستن

نه میگین ایران با حمایت از حزب الله لبنان رو از اروپا و آمریکا و عربستان دور میکنه

نه میگین ایران با حمایت از حزب الله لبنان رو از اروپا و آمریکا و عربستان دور میکنه

عجب, در نهایت تصمیمات را سیاستمداراشون میگیرن و دولتمردانشون , 

عجب, در نهایت تصمیمات را سیاستمداراشون میگیرن و دولتمردانشون ,  

امضات❤

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی کرونا یه صلوات بفرستی؟🥺🥰                                                                                           اللّهمَّ صَل عَلے مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل ْفرَجَهُم🤲🏻