2777
2789
عنوان

تا حالا شده....

187 بازدید | 15 پست

بخاین همه رو از دم بزنین له کنین از جمله مامان باباتون!؟ 

یا فقط من اینجوریم یه لحظه نفرت تموم وجودمو میگیره نمیدونم چیکار کنم ولی نمیتونم به خودم مسلط شم...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ولی خب خیلی حرصم میدهند

خیلی خیلی خیلی مثلا دیشب بی هیچ دلیلی عاقلانه ای کارت بانکیمو گرفته پس نمیده بعد مثلا دلیلش چیه چون توی یه ماه ۱۰ گیگ استفاده کردی کارتو بهت نمیدم میری نت میخری این عاقلانه اس خب

خیلی خیلی خیلی مثلا دیشب بی هیچ دلیلی عاقلانه ای کارت بانکیمو گرفته پس نمیده بعد مثلا دلیلش چیه چون ...

روانی هستند داداشم کارهای زنونه میکنه شاید ترنس مادر پدرم همش کتکش‌میزنند😢

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
اره بخدا یه مشاوره نمی برند  به من میگه چرا تو این خونه اهنگ میخونی مگه بی حیایی  من شب ...

من نفرین نمیکنم ولی برای یه لحظه اعصابم خورد میشه کل وجودم میشه تنفر بعدش نه خوب میشم خیلی دوسشون دارم! 

من نفرین نمیکنم ولی برای یه لحظه اعصابم خورد میشه کل وجودم میشه تنفر بعدش نه خوب میشم خیلی دوسشون دا ...

من اصلا دوسشون ندارم مخصوصاپدر❌❌❌❌❌

رو مبلی مون سوختع بود یه کوچولو به من میگه تو سیگار کشیدی 😭

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
من اصلا دوسشون ندارم مخصوصاپدر❌❌❌❌❌ رو مبلی مون سوختع بود یه کوچولو به من میگه تو سیگار کشیدی 😭

چی بگم عزیزدل 

سعی کن فاصله بگیری ازشون شاید بهتر باشه

کدوم قبرستانی برم اخه شاید قرص برنج بخورم🤧🤧

این چه حرفیه دیوونه شدی باید یاد بگیری گلیمتو از اب بکشی و خودت از پس مشکلاتت بربیای اگه درس میخونی همه فکرت رو درس باشه تا به جایی برسی که فکرشم نمیکنن وگرنه برو دنبال کار دستت تو جیب خودت باشه و ازشون هیچی نخای