2777
2789
عنوان

پیامی که میخوام به شوهرم بدم😔😔

412 بازدید | 30 پست

چرا یه موضوع کوچیکو انقدر بزرگ میکنی؟
ناله از زندگی که واای و فلان، خسته شدم و...
چیزی که خودتم انجام ندادیو از من انتظار داری، همدلی...
دیگه حوصله قهرای طولانیو ندارم، اگه میخوای تموم شه تمومش کن و منو تو بی رمق بودن خودت عذاب نده

بحثمون سره یه چیز خیلی مسخره بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز ظهر که از سر کار اومدم خونه مامانش رفتیم ساعتای 2 

بعد مادرشوهرم گف برین خونه که هدی خستس 

داداش شوهرم سربازه، قرار بود ساعتای 5 بیاد، منم به شوهرم گفتم تو بمون ببینش شب بیا 

بعد رفتم خونه، ساعتای 6 به شوهرم گفتم میرم بازار و میام جای خونه بابات و مدارک ماشینو بگیرم 

خیلی خوشحال بود، گف بابا شوماخر و ازین حرفا، مدارکو داد و گف مامانم گفته شب اگه میاین بیاین شام بخورین بعد برین، منم تو رودربایستی گفتم باشه مشکلی نیس بعد گفتم بهت پیام میدم

بعد رفتم بازار، اونجا یادم اومد چجوری خودش تا دو ساعت میاد خونمون، تا یه هفته دیگه نمیاد 

مثلا یه شب اومد، دو شب بعدش همه رفتن خونه بابام بعد چهلم مامان جونم ولی اون گف نه تازه رفتیم دیگه نمیخوام بیام و خودت برو 

یا اگه ظهر میومد تو عقدمون شبو اصلا نمیومد، دم در تک میزد که برم باهاش، خب زشت بود دیگه 

منم تو بازار که بودم بهش پیام دادم خستم عزیزم باشه یه شب دیگه بریم 

ادامه

2790
2778
2791
2779
2792