2777
2789
عنوان

رمالی

108 بازدید | 8 پست

سلام،حدود نه ماه پیش به خاطر مشکلاتی که با شوهرم داشتم ،به یه ملا زنگ زدم برام کتاب باز کرد و برام سه تا دعا داد من یکیشو انجام ندادم و تو کابینت خونه موند سه ماهه دچار اختلاف شدیم حالا اون دعا رو پیدا کرده میگه میرم شکایت می کنم و به وکیلم سپردم از این حرفا ،میگه که باید آدرس و شمارشو بهم بدی منم نه شمارشو یادمه و نه آدرسش رو ،بنظر شما چکار میتونه بکنه با این شکایتش؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودت رو ناراحت نکن بگو مال من نیست خودتم دادو هوار کن بگو وای کی اینو گذاشته اینجا کی میخواسته زندگی منو خراب کنه بگو حتما کار مامانته یا خواهرات یا جاری😂😂😂😂

خدایا حواست بهم باشه حتی اگه من یه وقتایی حواسم نبود تو با من باش تو مهربانتر از آنی که فراموشم کنی
خودت رو ناراحت نکن بگو مال من نیست خودتم دادو هوار کن بگو وای کی اینو گذاشته اینجا کی میخواسته زندگی ...

من راستشو بهش گفتم ،اصلا بحث ما سر این دعا نبوده اینا رو بهونه کرده دعا قرآنی هست آیه ی قرآن ،اینجور بگم دیگه دروغگو میشم،الان دیگه نمیخواد خودشو مقصر بدونه ،مشکلا زندگیشو سر این دعا میدونه

من راستشو بهش گفتم ،اصلا بحث ما سر این دعا نبوده اینا رو بهونه کرده دعا قرآنی هست آیه ی قرآن ،اینجور ...

پس اگه گفتی نمیشه کاری کرد بهونه دادی دستش مردام کلا یه بهونه بیاد دستشون ول کن نیستن 

خدایا حواست بهم باشه حتی اگه من یه وقتایی حواسم نبود تو با من باش تو مهربانتر از آنی که فراموشم کنی
پس اگه گفتی نمیشه کاری کرد بهونه دادی دستش مردام کلا یه بهونه بیاد دستشون ول کن نیستن 

میدونم،حالا شکایت کنه ،من تو دادگاه چی بگم ؟اصلا دادگاه چقدر پیگیره اینجور چیزا هست؟ من واقعا آدرس اون ملا رو بلد نیستم

میدونم،حالا شکایت کنه ،من تو دادگاه چی بگم ؟اصلا دادگاه چقدر پیگیره اینجور چیزا هست؟ من واقعا آدرس ا ...

یعنی واقعا شکایت میکنه؟؟؟