2777
2789
عنوان

چله مجرب شهدا🏵

741 بازدید | 3 پست

💛چلھ‌ مجࢪب چھ‌ل شهید💛

چلھ‌ بھ‌ این صورت است ک به مدت ۴۰ روز به نیت ۴۰شهید ختم برگزار میگردد ک هر شهید دعا و ذکࢪ مخصوص به خود را دارد

🔐گࢪوھ‌ قفل میباشد و نیاز به معرفی نمیباشد

💛🤍💛شروع فعالیت ۱۶دی۱۴۰۰

ان شاءالله همگی دست پر از چله خارج بشیم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

https://chat.whatsapp.com/HrYbmM6l3662hmKI9baX2V

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

*بخشی از حاجت روایی های قشنگ شما😍*

✅سلام منم از شهدا حاجت گرفتم چن وقت بود با شیطنتهای اطرافیانم هم مالم به خطر افتاده بود هم آبروم به لطف شهدا به طور ودعاشون هم مالم برگشت هم آبروم😭😥 شهدا شرمنده ایم😔

✅سلام بر مدیر محترم گروه

بنده یه مشکل وگرفتاری سختی داشتم

وقتی بعضی میفرستادن ک حاجت رواشدن با خودم میگفتم ک چرا شهدا حاجت من رو نمیدن

تا رسید ب شهید محمد حسین یوسف الهی تا عکسش دیدم یه شوق فراوان در دلم اومد همون شب بهش گفتم شما دیگه باید حاجت منو بدی

صب ب طور معجزه آسایی بعد از نماز ظهر حاجتم بر آورده شد.شکر خدا🤲🏻

✅من اولش که تازه گروه تشکیل شده بود باخودم گفتم شاید اینجاهم نتونم حاجتم روبگیرم ولی واقعا شهدارو حس کردم تواین گروه ودوتاازحاجتهامو ازاین شهداگرفتم ...یکی اینکه کارشوهرم به مشکل خورده بود وازاین شهداخواستم که اگه واقعازنده هستن ودستمون رومیگیرن مشکل همسرم حل بشه وهمینطورهم بود ویکی اینکه یک سال ونیم بود تصمیم گرفتم بارداربشم ولی نشد وقتی این چله شهداروشروع کردم ازشهداخواستم اگه که مشکلی نداشته باشم وبارداربشم واقعا هنوزچله تمام نشده حاجتم روگرفتم وباردارشدم....ان شاالله که همه ازشهدانتیجه بگیرن واعتقادشون به شهدابیشتربشه

✅من برای بار دوم حاجت گرفتم ..  ازمایشم مثبت شد و حاملم خیلی خوشحالم و مدیون شهدام خدا خیرتون بده بابت گروه عالیتون

✅سلام

منم خداروشکرازشهدا حاجت گرفتم

وتشکرمیکنم که این گروهو زدین انشاالله همه ازشهداحاجتشون بگیرن به خصوص مدیرگروه🌹🌹

✅سلام عزیزم خوبی ممنون ازاین گروه خوبتون مادرم مریض بود متوسل به شهید شدیم حالش خیلی بهتر شده

✅سلام عزیزم خدا خیرتون بده ب خاطر این گروه چلهمنم از شهید مهدی ذهبی حاجت گرفتم خدا ب حق خون شهدا همه رو حاجت روا کنه

✅سلام عزیزم خدا قوت. وهرگز مپندارید کسانی که در راه خدا شهید شده اند را مرده.. بلکه آنان زنده اند و نزد پروردگار روزی میگیرند.. منم یکی از حاجت هام را به خواست خدا ویاری شهدا گرفتم. امید که حاجت بعدی من وهمه عزیزان روا بشه💐💐

✅سلام عزیزم خوبی ممنون ازاین گروه خوبتون مادرم مریض بود متوسل به شهید شدیم حالش خیلی بهتر شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

👇🏻🌹خبر حاجت روایی شما عزیزان

سلام عزیزم

گفتم چله برام راه و روشن کرد

کلا دیشب مشکلم حل شد

همه رو هم از شهید محمدزاده می بینم

سلام منم حاجتمو از شهید روز 23 گرفتم. به امید فرج مهدی فاطمه

سلام از شهدا حاجت گرفتم خیلی ممنونم ازشون🙏🏻😍 انشاءالله همه عزیزان این گروه بخصوص مدیران حاجت روابشن

سلام خسته نباشید💐

بنده حقیقتا این چندوقت وقتی میدیدم هر روز عزیزان پیام می فرستند که حاجتشون رو از شهدا میگیرند،خیلی دلم شکست و به شهدا می گفتم شما حاجت همه رو دادید ولی من هنوز تو صف موندم.اما خداروشکر الان دوتا از حاجت هام برآورده شدن و امیدوارم یک حاجت دیگه ای که برام خیلی مهمه و اونم سر به راه شدن برادرم و نماز خوندنشه به لطف خدا و نگاه شهدا زودِ زود برآورده شود.

بنده با اینکه گاهی اوقات به موقع نمیتونم اعمال رو انجام بدم ولی تا آخرشب هرطور شده اعمال رو انجام میدم که شهدا به من و مادر پدرم و برادرم نگاه کنند.

ممنون از گروه خوبتون و انشاءالله به لطف شهدا ظهور آقا امام زمان هرچه زودتر اتفاق بیفته و عاقبت بخیری نصیب همه اعضا گروه و خانوادهاشون و شما و خانوادتون و در آخر هم نصیب من و خانواده ام شود.🤲🏻

سلام وقت بخیر عزیزم من امشب حاجتمو گرفتم از شهدا قهر کرده بودم چهله بستم ول کردم نخوندم یه دفعه امشب به طور معجزه آسای حاجتمو گرفتم انشالله همه حاجت روا بشن عزیز از فردا بخونم از اول می شه