2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 118 پست
دارم دیوونه میشم طرف افتضاحه هس ۴ماه عقد کردم بهم میگه بو زنا میدی

ببین جدا شو دخترم که هستی اسمشو از شناسنامت پاک میکنن کی میفهمه اصلا تو عقد کردی یا نه!

بفکر آیندت باش با این 💩تباه نشه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین جدا شو دخترم که هستی اسمشو از شناسنامت پاک میکنن کی میفهمه اصلا تو عقد کردی یا نه! بفکر آیندت ...

غریبه هایی که نشناسن نمیفهمن ولی خب به طرفی که میاد نمیشه نگفت طلاق گرفتم که

داداشم خودش طلاق گرفته تو نامزدی از زنش نمیزاره من جدا بشم یکسره دعوا میکنه میگه باید بری زندگی کنی ...

تو چیکار اون داری هر جور شده طلاق بگیر 

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

نهایت تا یکسال میگن هرکی هم مسخره کنه به سرخودش میاد  طلاق بگیر راحت شو انشاالله ی زندگی خوب ن ...

به خدا اصلا دوست نداشتم طلاق بگیرم تاپیک قبلم بخونی کامل نوشتم چه خبره با همه چی کنار اومدم حتی گفتن بیا اونجا زندگی کن زانو زدم رفتم الان میگه دائم باید تو عقد خونه ما باشی من نمیتونم بمونم اونجا دوست دارم پیش خانوادمم بیام بمونم دلم میخواد اصلا خودمو نابود کنم

تنها چیزی علاج نداره مرگ هست قانونی اقدام کن حتی توافقی بندازش بیرون

اتفاقا هم میخوام توافق بزنم مادرم میگه امشب بریم خونشون به پسره بگو همه چیو راضیش کن توافق بزنیم

غریبه هایی که نشناسن نمیفهمن ولی خب به طرفی که میاد نمیشه نگفت طلاق گرفتم که

طلاقم گرفته باشی! انقدر بزرگش نکن

زندگی با همچین پست فطرتی جز بدبختی برات هیچی نداره! برو طلاق بگیر گور بابای همه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه های عموی منم همه شون طلاق گرفتن و چندتاشون دوباره ازدواج کردن. الان هم نوه عموم میخواد طلاق بگیره. یکی از فامیلا بهش گفت اره رسم و رسومات خودتون رو ادامه بده شماها عادت دارید و راهش رو یاد گرفتید. اما خداییش نمیدونم چرا همه شون به اینجا میرسند یکم عقلشون به چشمشون هست و منطقی نیستن اما نمیدونم واقعا چرا اینطور میشه. اما واسه پدر و مادر سخته که همه بچه هاش به مشکل برمیخورند. اما ادامه زندگی با یه ادم بیخود هم فقط تلف کردن عمره دیگه.انشالله مشکلت حل بشه و عاقبت بخیر بشی 🌹

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
طلاقم گرفته باشی! انقدر بزرگش نکن زندگی با همچین پست فطرتی جز بدبختی برات هیچی نداره! برو طلاق بگیر ...

دقیقا برادرم راضی نمیشه هی میخاد منو بفرسته دهن شیر 😭😭😭😭😭

دقیقا برادرم راضی نمیشه هی میخاد منو بفرسته دهن شیر 😭😭😭😭😭

توام راضی نشو

مگه زوره بگو خودت طلاق گرفتی راحت شدی من باید بمونم! چرا؟؟؟؟

بعدم خونوادت هرکی اعتراض کرد بگو وقت شناختن کم گذاشتین!

چرا نذاشتین بشناسیمشون بعد عقد کنیم؟ الانم نمیخوام باهاش برم زیر یه سقف