2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
دندونم خرابه عصابم ک داغونه اخه هرکی پیشم میخوابه میگه همش دندون قروچه میکنی توخواب

هم اعصاب بدن ضعیف و خراب وفرسوده میکنه آب نمک غزه غره کن اگه آروم نشد چای بریز توی دندون یا اگه ویکس داری از روی گونه ماساژ بده تا گرم بشه گونت وفکت واطرافش

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
آره واقعا ممنون از نظرت عزیزم واقعا شما درست میگید حرفایی که من زدم رب دردهایی که کشیدم ودارم هنوز ن ...

خواهش میکنم گلم اینو بدون هیچچ چیز و هیچ کس ارزششو نداره بخوای خودتو عذاب بدی واسش

امیدوارم اتفاقای خوب پشت سر هم بیفته تو زندگیت:)❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خواهش میکنم گلم اینو بدون هیچچ چیز و هیچ کس ارزششو نداره بخوای خودتو عذاب بدی واسش امیدوارم اتفاقای ...

ممنون عزیزم شما درست میگید واقعا منی که تا صبح نخوابیده بودم با حرفاتون آرامش عجیبی به دلم نشست وگرفتم خوابیدم انشاالله همیشه زندگیتون پراز آرامش شادی وسلامتی باشه گلم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
ممنون عزیزم شما درست میگید واقعا منی که تا صبح نخوابیده بودم با حرفاتون آرامش عجیبی به دلم نشست وگرف ...

قربونت برم خداروشکر تونستم کمکی کنم

ایشالا همیشه غرق تو ارامش باشی عزیزم

قربونت برم خداروشکر تونستم کمکی کنم ایشالا همیشه غرق تو ارامش باشی عزیزم

فدات بشم ممنون خواهری همچنین مهربون