2821
2789
عنوان

گن ساعت شنی

320 بازدید | 25 پست

خانوما کسی از این شکم بندا داشته ؟ از استفاده اش راضی بوده ‌؟ 

واسه پوشیدنش زیر لباس مجلسی راحت بودین ؟ برآمدگی نداشته رو پیراهن مجلسی ، و مشخص باشه ؟ 

اگرم راضی نبودین و چیز دیگه ای استفاده کردین و راضی بودین ممنون میشم راهنمایی ام کنین

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار سلفون کشیدم عالی بود😂

سلفون ؟ 😃🤣چطور اخه ؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

من دارم خیلی فشار میاره به اعضای داخلی بدن

استفاده زیاد و بلند مدتش خطرناکه

ساعت طولانی نپوش

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

گن ساعت شنی استفاده نکردم از این معمولیا که فنر دارن و رنگ بدن هستن استفاده کردم .از روی لباس مشخص نبود اصلا ولی دهنم سرویس شد تا رسیدم خونه سریع دراوردم😂😂😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

من از اینستا چند سال پیش نزدیک ۶۰۰ خریدم که فک کنم فیک بود چون هروقت میبستم تمام کمرم و پوست شکمم قرمز میشد و میخارید. ولی خوب فرم میداد البته من شکم پهلو ندارم اصلا یکم زیر شکم برای زایمان دارم اونم کوچیکه و معلوم نیست. 

من یبار سلفون کشیدم عالی بود😂

کلا مرزهای خود کفایی رو جابجا کردی😂😂😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
من دارم خیلی فشار میاره به اعضای داخلی بدن استفاده زیاد و بلند مدتش خطرناکه ساعت طولانی نپوش

برا چندساعت تو عروسی میخام ‌ 

فقط میترسم بخرم بعدن از زیر لباس برامدگیش مشخص باشه . 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز