2821
2789
عنوان

دختر فراری🏃🏻‍♀

1197 بازدید | 91 پست

خانما بنظرتون دختری که نصف شب یواشکی با پسری فرار کنه چجور دختریه؟! خانواده دختره و پسره چجور آدمین که باعث میشن فرار کنن؟! همچین آدمایی بنظرتون در آینده زندگی خوبی با هم دارن و خوشبختن؟! ینی انتخابشون از اول درست بوده؟! هردو خانواده چجوری باهم کنار میان بنظرتون؟! ممکنه یک نفر از خانواده مثلا مادرشوهر دختره راضی نباشه و از خانواده خوشش نیاد اما به علت فرار مجبور شه تحمل کنه..چجوری میشه واقعا؟!

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دختر خانمیو میشناسم با یه پسری فرار کرد بعد از کلی جنگ و دعوا بین دو‌خانواده پیداشون کردن فقط پدرا رفتن بردنشون پیش یه اقایی محرمشون کردن به هم و‌فرستادنشون یه روستای دور افتاده ک کسی پیداشون‌نکنه ( برادر های دختره) 😑خلاصه اشتباه بود کارشون...

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

خب حتما از طرف خانواده بهش فشار وارد شده 

درباره دختره هم بگم که کاره بدی نکرده 

با توجه به خصوصیاتش باید بگیم خوبه یا بد اینکه حالا فرار کنه به نظرم تاثیری نداره 

قتل که نکرده 

اگه واقعا آدم لایقی رو پیدا کرده و با خانواده مشکل داره خب بهتر سریع تر مسیرش رو سوا کنه بیشتر از این حرمتا نشکنه 🤷🏻‍♀️

بنظرم انقد همه چی سخت و مزخرف بوده برای دختر که مجبور میشه اینکارو بکنه از چاله درمیاد و میوفته تو چ ...

بنظرت چی براش سخت بوده چه شرایطی سخت بوده که این کارو کرده میتونی حدس بزنی؟

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
2823
2791
2779
2792