2789
عنوان

مهمان خارجی

325 بازدید | 10 پست

سلام خانم ها

خواهرم یک مهمان داره که از خارح از کشور می اد و اصلا ایرانی نیست، امشب توی فرودگاه کلی طرف رو سوال پیچ کردن و شماره و اسم خواهرم رو هم خواستن درحالیکه طرف بیچاره نه شغل امنیتی داره نه هیچ

به نظرتون مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نه عزیزم،طبیعیه.

شما تجربه داری؟ از نگرانی خواهرم اصلا خوابم نمیبره

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تجربه دارم،میپرسن،نگرانی نداره ،وقتی ویزا میدن یا فرودگاه مقصد این سوالا پرسیده میشه.

خب خداروشکر دستت طلا عزیزدلم

نه اینها عادیه خوب اگه اینجور نکنن که کلی جاسوس میاد براحتی ایران. 

همیشه هم بحث حاسوس نیست گاهی اگر مشکلی برای اون شخص به وجود بیاد باید یک اشنایی کسی باشه مثلا تصادفی دزدی مسله ای دیگه

نه اینها عادیه خوب اگه اینجور نکنن که کلی جاسوس میاد براحتی ایران. 

خب خداروشکر 

اصلا اون مسافر برام مهم نیست😅 چون شماره خواهرم رو گرفتن نگرانم برا خواهرم دردسر الکی درست کنن

همیشه هم بحث حاسوس نیست گاهی اگر مشکلی برای اون شخص به وجود بیاد باید یک اشنایی کسی باشه مثلا تصادفی ...

واقعا ممنون عزیزم 

همیشه هم بحث حاسوس نیست گاهی اگر مشکلی برای اون شخص به وجود بیاد باید یک اشنایی کسی باشه مثلا تصادفی ...

دقیقا. اینها کارهایی هست که باید انجام بدن که اگه بعد مشکلی پیش اومد مساله ساز نشه

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست