2777
2789

فیبروز قلمش نازکتره 

میکرو بلد تره 

تا اونجا ک اطلاعات دارم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کدوم طببیعی تره 

فیبروز دیگ بخاطر نازک و ظریف کار شدنش . گرون ترم هست البته 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
من فیبرز کردم منم ابروهام مثل شماست ولی رفع نواقص کردم یعنی فقط نواقصش اصلاح شد پهنتر نشد و کاملا طب ...

چقدر خوب 

وقتی رفتی ابروهات مرتب بود یه آرایشگر به من میگفت ابروهاتو نگیر بذار بیاد بعدبیا البته برای میکرو

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
خانما ی سوال من قبلا ابروهامو تتو کردم و الان خیلی خیلی کمرنگ شده میتونم فیبروز کنم؟

اره میتونی.و اینکه میتونی تتو قدیمیتو قب فیبروز بری ریموو کنی و پاک بشه

من با تو در خیالم در جاده هایی که نرفته ایم قدم زدم😍🥰❤💕❣💋
ماندگاریش چه مدته؟ کجا انجام دادین

ماندگاریش بستگی به نوع پوست داره ماندگاریش تا یکی دوساله فک کنم 

من سالن مریم حمزه ای انجام دادم با یکی از پیگمنتراشون به اسم فرشته جون شعبه سعادت آباد

کارشون واقعا عالیه رفتارشون بسیار محترمانس فضای ارایشکاهشون بسیار پر انرژی و خوب

تو سایتشون همه نمونه کار ها و اطلاعات شعبشون موجود

یه فرم داره اونو پر کنید ، 

هم مشاوره رایگان می‌گیرید ، 

هم تخفیف می‌گیرید ،

هم تو قرعه‌کشی‌های ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید 

https://maryamhamzei.com/ 

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

این پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی