اکثرا قسطی خرید میکنن ما بعد عروسیمون فقط مبل و پنکه و اجاق گاز رومیزی و یه سری ظروف قسطی گرفتیم و خانواده ام دارن برا خواهرم قسطی جهیزیه میگیرن . دورو بریامون همه قسط دارن حتی محل مامانم لباس هم قسطی میفروشن کل همسایه های مادرم خرید قسطی لباس دارن
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
انشاعلله به مبارکی و سلامتی و دل خوش و تن سلامت ازشون استفاده کنید خوشبخت بشید الهی آمین خدا به همه دخترخانم دارها رحم کنه خانواده منم دارن واسه خواهرم قسطی جهاز میگیرن
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
انشاعلله به مبارکی و سلامتی و دل خوش و تن سلامت ازشون استفاده کنید خوشبخت بشید الهی آمین خدا به همه ...
عزیزم مرسی از دعای خوبت و مهربونیت انشالله همه ب خوبی و خوشی بخرن و استفاده کنن و سفید بخت بشن من خودم میخرم پدرم فوت شده سرکار میرم میخزم و میزارم خونه بعد قسطشو میدم تا وقت ازدواجم ی بخشی تکمیل باشه
عزیزم مرسی از دعای خوبت و مهربونیت انشالله همه ب خوبی و خوشی بخرن و استفاده کنن و سفید بخت بشن من خو ...
خدابهتون سلامتی بده آفرین به درک و فهمتون خدا پدرتونو رحمت کنه روحشون شاد که همچین فرزندی تربیت کردن انشاعلله سفید بخت بشی منم پدرم کارگره باحقوق کم که سه تا دخترداره اولیش منم که عروسی کردم الان خواهرم نامزد داره واقعا سخته با این گرونی خدابه هممون کمک کنه انشاعلله همسر خوب و شایسته نصیبتون بشه 🌺🌻🌺🌻🌺🌻
خدابهتون سلامتی بده آفرین به درک و فهمتون خدا پدرتونو رحمت کنه روحشون شاد که همچین فرزندی تربیت کردن ...
سلامت باشید انشالله ک خواهر شما و خودتون هم خوشبخت باشید و تنتون سالم بله گرونی ک بیداد میکنه پدر تنهایی واسش خیلی سخته بنده خدا هزارتا خرج و مخارج هست مم انقدر نگران بودم ک از پارسال میخرم کم کم میزارم ی گوشه واقعا نمیتونم تو دوران نامزدی سریع تکمیلش کنم
بنظرم برید سایت digipay وام بگیرید باهاش وسایلی مثل گوشی، لپ تاپ، لوازم خانگی و هرچی که تو digikala هستش رو بصورت خرید اقساطی بگیرید. هر روز داره همه چیز گرون میشه و ارزش پول میاد پایین من لینک وام فوری رو میذارم براتون