2777
2789

چند ماهی بود موقع رابطه یهو پاهام ققل میشد عضلات واژنم منقبض میشد یا یهو میترسیدم از رابطه 

ولی هی داره این حالتا بیشتر میشع و هرسری داره تکرار میشه

باید به چه دکتری مراجعه کرد😥خیلی مشکل ذهنی و عاطفی دارم 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

مشاوره برو شاید مشکلت روحی باشه من مشکلم روحی بود روان درمانی شدم

من اصلا فرار میکردم مثل مرگ میموند برام اتاقمو جدا کرده بودم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
مشاوره برو شاید مشکلت روحی باشه من مشکلم روحی بود روان درمانی شدم من اصلا فرار میکردم مثل مرگ میمون ...

هنوز ب اون مرحله نرسیدم ک فرار کنم ولی یهو وسطش بی دلیل ترس شدید میکنم و ناخوداگاه قفل میشه پاهام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برید پیش روانشناس با تخصص سکستراپ

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هنوز ب اون مرحله نرسیدم ک فرار کنم ولی یهو وسطش بی دلیل ترس شدید میکنم و ناخوداگاه قفل میشه پاهام

امیدوارم ب اون مرحله هم نرسی فاجعه بدیه

خیلی شرایط بدیه کسی تا جای ما نباشه نمیتونه مارو درک کنه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
امیدوارم ب اون مرحله هم نرسی فاجعه بدیه خیلی شرایط بدیه کسی تا جای ما نباشه نمیتونه مارو درک کنه

برای شما یهو شروع شد یا مثل من کم کم

کجا هست همچین چیزی

تو اینترنت سرچ کنید پیدا میکنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
برای شما یهو شروع شد یا مثل من کم کم

من از اول همین بودم چون هم مشکل روحی داشتم هم اصلا دوسش نداشتم و ازدواجم ب میل خودم نبود و یهویی اتفاق افتاده بود همه اینا بهم فشار اورده بود

من از اول همین بودم چون هم مشکل روحی داشتم هم اصلا دوسش نداشتم و ازدواجم ب میل خودم نبود و یهویی اتف ...

حالا من شوهرمو دوس دارم ولی یکسال و نیمه خیلی داره اذیتم میکنه و عملا منو نمیخواد انگار اوایل اصلا اینجوری نبود

حالا من شوهرمو دوس دارم ولی یکسال و نیمه خیلی داره اذیتم میکنه و عملا منو نمیخواد انگار اوایل اصلا ا ...

خب اینم تاثیر داره اگر بری مشاوره همینو بهت میگه پیگیر شو حتما با همسرت تحت درمان باش

درمانش با دارو؟

ن من همسرم اجازه نداد دارودرمانی بشم فقط روان درمانی شدم