2777
2789

امیرعباس.... آبتین... آرمان... آریا... آرشام.. آدارایل...مهریار... مهدیار... بزرگمهر... شاهان... اوکتای... آرسین... آرتین.... شاهو.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رایان  کارن  آریو   آدریان   آدرین   سامین   سامیار   رادمان  رامان   سایمان  مهراد  مهرسام   هرمان  هومان  مارتیا یعنی جوانمرد و بین المللیه آرسن arsen یعنی قهرمان و مبارز  بین المللیه   ادوین edvin   دایان   دیار   دیاکو   جانیار   دانیار   آیدن   ayden   بهترین اسم تو امریکاهم شده   لیام  رایین   راتین  نویان   نیکان   نیک   یاسان  آرسان   ارشان   آرتام   کیاراد