2777
2789
عنوان

زیر چشام + عکس

422 بازدید | 24 پست

بچها چرا اینجوری شده؟خوابم کافیه غذام هم مناسبه ویتامین دی بدنم کم بود ک اینم قرص میخورم 

راهکاری دارید یا کرمی می شناسید بهم بگید لطفا 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقایی؟

ن بابا

آرایشگاه نرفتم بخاطر ابروهام اگ میگی

پوستمم تیره نیست اینجا تیره افتاده چون لامپ خاموشه 

باردار هم هستم کلا داغون شدم 

ویتامین دی چجوری میزنی

دپر چشم ویتامین دی گرفتم مارک اردن کرم روز ویتامین دی اردن هم میزنم پوستم یک درجه روشن شده دور چشم هم مدتیه میزنم یه مقدار بهتره من گودی زیر چشم داشتم مدنیه یه مقدار پر شده فکر کنم به خاطر کرم باشه

دپر چشم ویتامین دی گرفتم مارک اردن کرم روز ویتامین دی اردن هم میزنم پوستم یک درجه روشن شده دور چشم ه ...

چند خریدی دور چشم رو؟من پوستم روشنه بخاطر بارداریم یکم تیره شده کلا داغون شدم از وقتی باردار شدم

چند خریدی دور چشم رو؟من پوستم روشنه بخاطر بارداریم یکم تیره شده کلا داغون شدم از وقتی باردار شدم

صد تومنی خریدم توی بارداری کلا پوست تیره میشه منم نابود بودم نترس دوباره بر میگرده مثل قبل میشه ولی کرم ویتامین دی خیلی خوبه پوست رو سرحال میکنن

صد تومنی خریدم توی بارداری کلا پوست تیره میشه منم نابود بودم نترس دوباره بر میگرده مثل قبل میشه ولی ...

میترسم همینجوری بمونه🥺🥺کلا هر چی هورمون تو بدنه قاطی پاتی میشه.حالا میخرم همینو امیدوارم حداقل کمی بهتر کنه