شوهرم26سالشه شدیدا شکاکه خیلی هم منو هم خودشو اذیت میکنه به زمین زمان شک داره حتی بعضی وقتا فک میکنه همه عالم به من چشم دارن یه ذره ارایش میکنم میگه برا مردا ارایش میکنی از بس فکراش ناجوره همیشه بهم میگه اگ یکی اومد خونمون دزدی اگ بهت دست زد بهم بگو حتی قسمم میده پشت در خونمون چوب گذاشته میگه حواست باشه چیکار کنم باهاش حتی چند وقت بود همش فکر میکرد دوستش باهام رابطه داره سر همین فکرش یه هفته خونه بابام بودم ابروم تو کل فامیلمون رفت
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم شکاکه ولی نه ناموسی مدلای دیگش...کلا چون من ساکتم و مث خودش هارهاری نیستم همش میگه تو موذی هستی فلان..حالا دادم بزنم میگه سلیطه ای فلان...یعنی واقعا دیگه خستم کرده همین تاپیک امشبمم سر یه شک بود که میگفت تو واسه اینکه تو جمع منو ادب کنی فلان حرفو زدی درصورتی که اصلاااااا اونطور نبود.بعدشم حالا خوبه خودش ضایعم کرد ولی باز آروم نگرف..چرا انقد افکارش منفیه و عوضیه عه عه
من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶♀️💔 من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاهکردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .