2777
2789
عنوان

زندگی مسخره من 🥴😕😕

363 بازدید | 15 پست

شوهرم26سالشه شدیدا شکاکه خیلی هم منو هم خودشو اذیت میکنه به زمین زمان شک داره حتی بعضی وقتا فک میکنه همه عالم به من چشم دارن یه ذره ارایش میکنم میگه برا مردا ارایش میکنی از بس فکراش ناجوره همیشه بهم میگه اگ یکی اومد خونمون دزدی اگ بهت دست زد بهم بگو حتی قسمم میده پشت در خونمون چوب گذاشته میگه حواست باشه  چیکار کنم باهاش حتی چند وقت بود همش فکر میکرد دوستش باهام رابطه داره سر همین فکرش یه هفته خونه بابام بودم ابروم تو کل فامیلمون رفت 

چیکاارش کنم بریدم از دستش 

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...

اگه بچه نداری طلاق

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم شکاکه ولی نه ناموسی مدلای دیگش...کلا چون من ساکتم و مث خودش هارهاری نیستم همش میگه تو موذی هستی فلان..حالا دادم بزنم میگه سلیطه ای فلان...یعنی واقعا دیگه خستم کرده همین تاپیک امشبمم سر یه شک بود که میگفت تو واسه اینکه تو جمع منو ادب کنی فلان حرفو زدی درصورتی که اصلاااااا اونطور نبود.بعدشم حالا خوبه خودش ضایعم کرد ولی باز آروم نگرف..چرا انقد افکارش منفیه و عوضیه عه عه

شوهر منم شکاکه ولی نه ناموسی مدلای دیگش...کلا چون من ساکتم و مث خودش هارهاری نیستم همش میگه تو موذی ...

فکرش منحرفه مث شوهر من 

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...

دارم 😩😩

اه بد شد

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

شوهر منم خیلی تعصبیه ب زمین و زمان گیر میده اما شکاک نیس و تهمت نمیزنه‌ ک با فلانی هستی و....

اما خیلی خیلی زیاد گیر میده ب لباس و آرایش و رفتن ب جایی و...

یا باید بسازی یا جدا بشی اینا درست بشو نیستن

امسال میکوبم 
عه عه اصن نمیدونم چی تو مخ پوکشه..همش با همه دعوا داره..خیلی حسرت میخورم چرا یه شوهر مهربون و آروم ن ...

شوهر منم عصبی و خیلی خیلی زیاد تعصبیه حتی ب آدمای تو تلوزیون😑😑😑😑

اما تهمت نمیزنه ک بگه با فلانی و.... هستی خیلی کنترل میکنه

امسال میکوبم 
بخدا این زندگی نیست ما داریم😢پیرم کرد شوهر عصبی یعنی بدتر از این نیس

آره گاها آدم فکر میکنه دیگه ب آخر رسیده 

من قبلا خیلی جرو بحث میکردم الان هرچی میگه جواب نمیدم خودش قطع میکنه

یا میگه چرا هیچی نمیگی میگم خل بگم باز قیامت بپا بکنیم

منم خیلی دوس دارم شوهرم آروم باشه اما اصلا نیس تو ۲ ثانیه ب اوج عصبانیت میرسه

امسال میکوبم