2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگ 😐😂زیر 160بودن بد دردیه البته قد بلند دیده میشم چون لاغرم🥺استخونام وزنی ندارن انگار

تا ی سال دیه جا هس قد بکشی نگران نباش😂😂واااای من نمخوام ع ۱۶۰ بیشتر شم باو چ وعضشه یکی ع هم کلاسیام ۱۸۰ قدشه خدایی تا پایین زیر بغلش میام🤦🏼‍♀️🤣

کچی کوردم😍
عجبا😂 اولین باره همچین چیزی بهم میگن😀 خب معمولا ما قد بلندا باید بدنمون توپر باشه  من اوای ...

چی بگم هر جور خودت راحتی عزیزم🌺

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0

[QUOTE=219967571]ممنون الان شما که وزنت ۷۰هستش هیکلت اوکی یا لاغری بازم[/QUOTE

هیکلم.اوکیه اوکیع  من دو سال پیش.75 کیلو.بودم که.یکم شکم داشتم.تو یه.سال کردمش.170 الان.شکمم تخته.تخته

تو سعی کن.قرصای اشتها.آور بندازی.که مطمعنم.اگه اراده.قوی داشته.باشی به.وزن دلخواهت.میرسی

امضام .. ثابت نی    ..
خب اینجوری قند آدم میره بالا هزار درد و مرض میگیره😐🤦🏼‍♀️

مامانم که سالمه.سالمه  دیگه.نگفتم که شبانه.روزی خوراکی.بخوره.فقط یه ساعتی.رو کیکی پاستیلی https://harfeto.timefriend.net/16375282248035یا.هرچیز چیزه شیرینی بخوره.قند نمیاره که

امضام .. ثابت نی    ..
تا ی سال دیه جا هس قد بکشی نگران نباش😂😂واااای من نمخوام ع ۱۶۰ بیشتر شم باو چ وعضشه یکی ع هم کلاسیا ...

وای خوشبحالش

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨