از ساعت ۱۱صبح تا الان هی دارم درس میخونم شنبه ۷تادرس تاریخ امتحان دارم امروز ۳تا درس اول رو خوندم احساس میکنم یاد ندارم فرداصبح هم ۴تادرس خیلی سخت موندن ک بلید بخونم خیلی استرس دارم به نظرتون میتونم یادشون بگیرم امتحان ۲۰شم چند ساعت بخونم ؟
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
حس میکنم طرز خوندنت کاملا اشتباهه،مثل خواهرم خودتو خیلی خسته میکنی با روش اشتباه،سعی کن درسو برا خودت تدریس کنی،خلاصه نویسی کنی،فلش کارت درست کنی و نمودار بکشی این جوری واقعا یاد میگیری از کسی که این کارو بلده کمک بخواه تا این روشو بهت یاد بده