2777
2789
عنوان

درس خوندن

91 بازدید | 8 پست

از ساعت ۱۱صبح تا الان هی دارم درس میخونم شنبه ۷تادرس تاریخ امتحان دارم امروز ۳تا درس اول رو خوندم احساس میکنم یاد ندارم فرداصبح هم ۴تادرس خیلی سخت موندن ک بلید بخونم خیلی استرس دارم به نظرتون میتونم یادشون بگیرم امتحان ۲۰شم چند ساعت بخونم ؟

متنفرررررم از تاریخ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یازدهمی؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آره بابا بخون فردا چارتا رو آخر شبم یه نگا بنداز فردا قبل امتحانم یدور دوره کن یادت میمونه

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

امروز و فردا سعی کن تموم کنی کلا

فردا اگه ساعت ۷ میری مدرسه ساعت ۵ نیم بیدار شو دوره کن

من هروقت زود بیدار شدنی درسمو دوره کردنی کلا تو ذهنم میمونه

موفق باشی😊💫

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

حس میکنم طرز خوندنت کاملا اشتباهه،مثل خواهرم خودتو خیلی خسته میکنی با روش اشتباه،سعی کن درسو برا خودت تدریس کنی،خلاصه نویسی کنی،فلش کارت درست کنی و نمودار بکشی این جوری واقعا یاد میگیری از کسی که این کارو بلده کمک بخواه تا این روشو بهت یاد بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز