2777
2789
عنوان

کات کردم

172 بازدید | 7 پست

یه مدتی که با یه پسری دوست شده بودم �گفت که قصدش جدیه. پدر و مادرش پزشک هستند توی کرمانشاه زندگی می‌کنند و من تهرانم یه مدتی تهران بود الان برگشته پیش خانواده‌اش که امسال برای کنکور بخونه ۲۴ سالشه سربازی رفته و چهار سالم پشت کنکور بوده از من هم انتظار داشت که تا کنکور بمونم ب پاش . خانوادش اصرار دارند که حتما پزشکی قبول بشه . منم چون خودم دانشجوام در اینا  میخونم  ذهنم درگیرشه نمیدونم واقعا به پاش بمونم صبر کنم یا نه به خاطر همین امروز دیگه تصمیم گرفتم کات کنم الان کات کردم ولی کم حال روحیم بده بهش وابسته بودم .. نمیدونم تصمیمم درسته یا نه یکی از لحاظ اخلاق زیاد گیر میداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نظرتون؟ راهنماییم کنید⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه منم کرمانشاهم :/

خب چرا کات کردی اون ک قصدش جدی بوده و دوست داشته  

کار من دیگه از شنبه شروع کردن گذشته ، من باید یه بار بمیرم از اول شروع کنم:/ پ‍‌ن‍‌اه م‍‌ی‍‌ب‍‌رم بہ ل‍‌ب‍‌اش‍‌ک‍‌‌ از ش‍‌ر ان‍‌س‍‌ان‌ه‍‌ا .

من یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم

اگه هدف داری تو زندگی...میخای درس بخونی به یه جای خاصی برسی...تااااااا نرسیدی به هدفت عاشق نشو....دقت کن عااااااااشق نشو.....من تجربه خودمو گفتم و روزگاری که بهم گذشت قابل توصیف نیس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز