2777
2789

روزی 30تا35 دقیقه راه برو.. حالا چ بیرون چ توخونه فقط وسطش استراحت نکن و توقفم نکن 

بعدش ورزش چن 10.15تا دراز نشست برو 

غذاهای ک میخوری رو نصف کن 

من دارم با همین کم میکنم وزن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این رژیم عجیب غریبا نگیر چون بدنت کم میاره و بیشتر از قبل میخوری 

رژیم‌ یعنی سبک زندگیتو تغییر بدی 

یعنی سالم غذا بخوری و ورزش جزئی از زندگیت بشه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
از این رژیم عجیب غریبا نگیر چون بدنت کم میاره و بیشتر از قبل میخوری  رژیم‌ یعنی سبک زندگی ...

من اصلا انگیزه برای رژیم ندارم . ۵ دوره رفتم دکتر تغذیه اصلا رعایت نکردم وزنم از ۶۸ شد ۷۰ الانم که دیگه بیشتر شدم 

خیلی دوست دارم لاغر بشما اما اراده ندارم دوس دارم خودمو بکشم

روزی 30تا35 دقیقه راه برو.. حالا چ بیرون چ توخونه فقط وسطش استراحت نکن و توقفم نکن  بعدش ...

من مشکلم ریزه خواري هست یه چیزی رو میبینم باید حتما به اندازه یک بند انگشت هم شده ازش بخورم 

من اصلا انگیزه برای رژیم ندارم . ۵ دوره رفتم دکتر تغذیه اصلا رعایت نکردم وزنم از ۶۸ شد ۷۰ الانم که د ...

الکی به خودت تلفین نکن 

همه اراده دارن 

ما اشرف مخلوقاتیم چرا به خودت برچسب میزنی 

اتفاقا خمش بگو من راحت میتونم وزن کم کنم و رژیم بگیرم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من مشکلم ریزه خواري هست یه چیزی رو میبینم باید حتما به اندازه یک بند انگشت هم شده ازش بخورم 

يك كاغذ و قلم بردار

در طول روز هر چي خوردي وارد كن

فردا نگاش كن

بعضي چيزاش به راحتي ميتوني حذف كني

و خط بزني

دوباره كاغذت شب نگاه كن

ببين چقدر تغييرات اومده

اراده و اعتماد به نفست خيلي قوي ميكنه اين كار

ديگه هم هي نميگي من نميتونم من نميتونم

چون به راحتي تونستي با اين كار 

خدا رحمتش كنه گريم گرفت امضات خوندم صلوات فرستادم 

ممنون عزیزدلم ❤️❤️

بله درست اراده قوی میخواد تا آدم بخواد لاغر بکنه و به اندام مناسب برسه عزیزم بهتره که بری پیش یه متخصص تغذیه تا راهنماییت بکنه من دوستم ۸۵ کیلو بود هر چی بهش میگفتم با نخوردن و نمیتونی لاغر بشی گوش نمیده تا بلاخره حرفمو گوش کرد و رفت مشاور تغذیه باورتون نمیشه که الان ۸ کیلو وزن کم کرده به همراه ورزش به نظر من یکی از لباس ها تو شلوار که کشی نباشه لاغر میشی ماهی یه بار تن کن ببین چقدر کم کردی یا لباسی که دوست داری بپوشی و نمیتونی بخر به عشق اون سایز تو کم کن خواستن توانستن است  اینستایی مشاور مو واستون میذارم erezhim 😄