2777
2789
عنوان

عزادار شدیم 🖤😭😭😭😭😭😭😭

508 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 😞

عذاب وجدان دارا خفم میکنه میشه بگید چیکار کنم؟

شوهر عمم امروز  فوت شده  چندسال پیش عمم مریض شده بود یه جور بیماری افسردگی هاد و چیزایی که برامون میگفت انگار که شوهر عمم بهش خیانت کرده بود من هم اون موقع سنم کم بود پشت عمم در اومپم گفتم اره خیانت کرده و تو خانواده و دوست و آشنا گفتیم چون حال عمم خیلی بد بود و چندسال اصلا نمی خندید شوهر عمم خیلی مردم دار بود و همیشه به نیازمند ها کمک می‌کرد ما چندسال وبش خیلی پشت سرش حرف میزدبم یه اخه کوچولو تند با زن و بچش رفتار می‌کرد ما هم ازش خوشمون نمی اومد و همیشه به عمم میگغتیم صبر کن و تا همین چندرپز پیش هم پشت سرش حرف میزدبم  الان که فوت کرده عذاب وجدان داره خفم میکنه که چرا پشت سرش حرف زدم چرا ندونسنه بهش تهمت خیانت زدم خیلی خیلی حالم بده براش فاتحه میخونم قرآن و هر چی که برسه بهش  

نشد که ازش حلالیت بگیرم 

دوستان باید چیکار کنم تا بخشیده بشم هم از طرف خدا هم از طرف شوهر عمم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرآن هم میخونم همش عذاب وجدان دارم چیکار باید کرد ؟😭

هر پنج شنبه خیرات بده فاتحه بخون آخرش بخشیده میشی

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
من ۲۱ سالمه خدا منو میبخشه؟ اون موقع ۱۶،۱۷ سالم بود 

اون بنده خدا باید ببخشه.خدا دخالت نمیکنه.ولی اگه براش دعا و نماز بخونی و صدقه بدی وقتی پاداش این خیرات رو ببینه حتما ازت میگذره