2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر حالا شما میدونین جواب سوال منو؟

چطور میخای این کارو بکنی راه حل بده تا بگممم😊;-)

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اره اگه قانون بخواد میتونه باید حکم قضایی باشه کسی بتونه واگرنه هیچکس نمیتونه حتا سیم کارت به اسم خو ...

می‌دونم مثلاً اگه خودت بخوای پرینت بگیری از شماره های که بهت پیام دادن، اونایی هم که تو مدت خاموشی خط پیام دادن بهت بالا میاد؟ مثلا یه خط دو ماه خاموش بوده

اره اگه قانون بخواد میتونه باید حکم قضایی باشه کسی بتونه واگرنه هیچکس نمیتونه حتا سیم کارت به اسم خو ...

من یجا دیدم که گفته بود میشه البته اگه اون خط واگذار نشده باشه به کس دیگه و هنوز به نام همون طرف باشه

میشه از خطی که خاموشه هم پرینت گرفت

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
نه فقط با دستور قاضی متن پیام رو میتونن پرینت بگیرن  فقط تاریخ وساعت ورودوخروج زده میشه

مثلاً یه شماره پیام داده بهت اما تو جواب ندادی زمانی که خطت خاموش بوده اونم میشه بالا آورد تو پرینت؟ 

من یجا دیدم که گفته بود میشه البته اگه اون خط واگذار نشده باشه به کس دیگه و هنوز به نام همون طرف باش ...

والا میگن حتی اگه واگذار هم شده باشه با دستور قضایی ممکنه پرینت گرفت

نه فقط با دستور قاضی متن پیام رو میتونن پرینت بگیرن  فقط تاریخ وساعت ورودوخروج زده میشه

نه اینطورم نیست که شما میگی..چون مثلا پدر یا مادر و هرکی که کارت ملی منو داشته باسه و در کل اینا میتونن برن مخابرات پرینت بگیرن..چون اتفاق افتاده

مثلاً یه شماره پیام داده بهت اما تو جواب ندادی زمانی که خطت خاموش بوده اونم میشه بالا آورد تو پرینت؟ ...

به تعداد پیامک ها فقط تاریخ ورود زده میشه  

تاریخ خروج نباشه یعنی جواب ندادین 

ریپ بـزن، ولی لایـــــک نـکـن😢💜