2777
2789
عنوان

به نظرتون جواب این پسرو بدم؟؟

199 بازدید | 22 پست

سلام تازع باهاش اشنا شدم بیرونم رفتیم ولی خیلی شوخع و مسخره بازی درمیاره و دنیا به یه ورشه  من اصلا بهش پیام نمیدم خودش پ میده پیامامونو میپاکم بازم پ میده شوخی های مثبت ۱۸ هم با شوخی های دیگش میکنه و این حس بدی بهم میده از طرفی حس میکنم زود دارم وابسته میشم یعنی اون منو دوس دارع؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهههههههههههههه به توان ۱۰۰۰

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

چطور باهاش رفتی بیرون ینی از قبل میشناختیش?

خودت تشخیص بده اوایل آشنایی این کار نرماله یا آنرماله?

قضاوت کن بعد تصمیم بگیر🚶‍♂️

من احساس میکنم از اون پسراس که بهش رو بدی بهت بچسبه ولت نکنه بره رو اعصاب😐

همه پسرا هدفشون مشخصع دیگ 

نه واقعا اینجوری نیس من خودم رفیقای دختر داشتم ۵ ساله یکیشون رو میشناسم هیچوقت ازش رابطه نخواستم..

یه زمانی میرفتیم بیرون و اینا..

الان ارتباط داریم باهمدیگه ولی در حد احوالپرسی و لاس زدن نه بیشتر..

برا من بیشتر سرگرمی بود که حوصلم تنهایی سر نره با رفیقام برم بیرون..🚶‍♂️