2777
2789
عنوان

سرم کلاه رفت

255 بازدید | 17 پست

از یه سایت که ۱۳٫۱ هزار دنبال کننده داشت و خیلی هم معتبر بود جنس به مبلغ یک میلیون و نه صد خریدم و کلاه گذاشتن سرم 

چیزی که برام آوردن دقیییییقاااا برعکس چیزی بود که توی عکس بود هم جنسش افتضاحه بود هم شکلش خیلی خیلی زشت بود حتی رنگش هم مثل اون نبود تا آوردنش بهشون پیام دادیم و خیلی با احترام گفتیم راضی نبودیم و می‌خوایم مرجوعش کنیم اونم یه عالمه پیام داد و گفت که نه جنسش ترک و اینا آخر سر هم گفت ما مرجوعی نداریم روز بخیر دیگه هرچقدر بهش پیام میدم جواب نمیده حالا هم نمیدونم باید چیکار کنم لطفاً اگر کسی همچین اتفاقی برایش پیش اومده بگه یا هرکس که می‌دونه یه راهی بهم بگه😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم شکایت کن 

ان شاالله به نتیجه میرسه 

لااقل براشون درس عبرت میشه کلاه سربقیه نذارن

چجوری این پولهارو میخورن 😐😕

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
روتختی

منم روتختي حتي حضوري سفارش دادم چيزي كه اورد يه چيز ديگه بود و كلا هم سختمون بود دوباره بريم استفاده نكرديم

خيلي عوضي و دزد شدن ملت

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
تو اینستا یه پیجی هس که پیجای کلاهبرداری رو میزاره،اسم پیجش چیه؟! 

پدرم یه شماره ازشون پیدا کرد فعلا بیرونه وقتی اومد میخواد زنگ بزنه بهشون تا ببینه نتیجه چی میشه 

شما اگر لطف کنین اسم اون پیج رو بهم بگین اگر دیدم نتیجه نداد به پیجشون پیام میدم و اسم اون پیج که کلاه سرم گذاشتن رو بهشون میدن

ممنون💋