2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در پاسخ ب اون ریپلای ک بعدشم تاپیکتو قفل کردی باید بگم اولا دلیلی نداره ک همرو مثل خودت ببینی من مثل خیلیا وقتی عصبانی بشم سر کسی خالی نمیکنم شما ک اینقد خارژی هستی ک سریال ایران واست مزخرفه باید ب عنوان ی خارژی لاکشری اینو درک کنی ک سلیقه ها متفاوته و باید به سلیقه ها احترام گذاشت بعدشم من نگفتم انا خانوم تو مزخرفی گفتم کسی که ب سلیقه دیگران توهین کنه مزخرف تراز فیلمای ایرانه حالااگه شما اهل توهین کردن ب سلیقه دیگرانی حق داری ب خودت بگیری کلمه ی مزخرفو اگه نه ک خب دلیلی نداشت ب خودت بگیری

اما در کل برای من ب شخصه همه ی سلایق قابل احترامن چ اونی ک جم تیوی میبینه چ اونی ک رسانه ی لندنو دنبال میکنه چ اونی ک ای فیلم میبینه و ای کاش همه ادما درک کنن ک هر سلیقه ای قابل احترامه و ادما حق دارن هرچیو ک دلشون باهاش خوشه دنبال کنن چ رسانه ایرانی چ غربی

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
در پاسخ ب اون ریپلای ک بعدشم تاپیکتو قفل کردی باید بگم اولا دلیلی نداره ک همرو مثل خودت ببینی من مثل ...

اولا وقتی قفل کردم یعنی دیگه علاقه ای به صحبت کردن با جنابعالی ندارم کاش اینو اول درک کنی دوما من بحثم فقط شوخی بود ایموجی خنده هم گذاشته بودم اینکه شما اینقدر سریع جبهه میگیری مشکل خودته لطفا دیگه ریپلای نکنید هیچ علاقه ای به بحث کردن ندارم و اصلا فکر نمیکردم تاپیکم توهین آمیز باشه و هیچ وقت به خودت اجازه نمیدم به کسی بگم مزخرف چون در شان من نیست توهین کردن به آدما و اصلا فکر نمیکردم گفتن اینکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی مزخرفه توهیم به شخصی باشه🥰