2777
2789

یه دوست دارم ک خیلی صمیمی هستیم و ۹ساله باهمیم شوهرامون از قبل دوست بودن و ۱۵ ساله دوستن ولی ن صمیمی.بچه هامونم باهم همبازی هستن ولی بچه های دوستم بشدددددددت بی تربیت،شلوغ،کثیف هستن.یعنی میان خونمون ۳روز میمونن و من مثل خدمتکار همش درحال پختن،شستن،جارو کردن،تمیزکردنم .دوستمم جلو میزآرایشم در حال آرایش کردن ،موهاشم شونه میکنه تو خونه راه میره و تمام خونه رو مو برداشته .طبقه بالا ما یکی از فامیلای دور شوهرم هستن ک زنه خییییلی حسوده و بشدت با من حسادت داره و خیلی منو اذیت کرده شوهر دوستم با شوهرش دوست شدن و  زناشونم ک یسری شمال رفتیم با هم دوست شدن الان هرسری میاد میره اونجا و دوستم  فقط خبر میاره ک زنه اینجوری پشت سرت حرف میزنه،فلان چیزو گفت بهم میگه با دوستت قطع رابطه کن اینا دشمنت هستن فلان و بهمان.زنه در حدی حسوده ک تو پله یسری کفشامو لگد کرد و پرت کرد پایین همسایه آزاری میکنه و ماهم ازش شکایت کردیم و ازش تعهد گرفتن.خلاصه چندبار ب دوستم گفتم از اون پیش من حرف نیار تو اگه دوست منی چرا با دشمن من در ارتباطی چرا وقتی از من بد میگه تو دهنش نمیزنی .میگه بخدا منم خوشم نمیاد ولی هرسری میاد اینجا بدو بدو میره خونشون و دعوت میکنه زنه رو خونش.ازشب یلدا اومده خونم و امروز هم رفت بالا پیش اونا دست ب سیاه سفید نمیزنه شلوار جیشی دخترشو تو دستشویی ۲روزه گذاشته و نمیشوره.دلم خیلی پره از دوستم و میخوام باهاش قطع رابطه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان