kiboshro مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2528 عنوان رفتار پسری ک... تروخدا بیاید 132 بازدید | 4 پست پسری ک تو قرار اول از دختری خوشش بیاد یا نیاد بعدش چطور با دختر رفتار میکنه هردوش رو بگید رابطشون تازه اولاش باشه و رل نباشن 1400/10/02 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینا_محمد عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 5153 واسه خودم اینطوری بودخیلی رفتارش بهتر شد و هفته ی بعدش بهم پیشنهاد داد آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید
kiboshro مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 2528 واسه خودم اینطوری بود خیلی رفتارش بهتر شد و هفته ی بعدش بهم پیشنهاد داد واسه من رفتارش مثل قبله تغییری نکرده اخه بعضیا میگن پسرا دست رد به سینه هیج دختری نمیزنن پس اینایی ک میگن پسره بعد قرار ازم سرد شده چیع
victuria عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1340 اصلا مشخص نیستتت اصلا نمیشه فهمید پسر چی تو سرش دارهولی اگه مطلقا بدش اومده باشه جوابتو نمیده دیر به دیر میده و سرد تز از قبله میبوسمت یک روز، در میدان آزادی! لطفا کامنتمو لایک نکنید.
زینا_محمد عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 5153 واسه من رفتارش مثل قبله تغییری نکرده اخه بعضیا میگن پسرا دست رد به سینه هیج دختری نمیزنن پس ای ... خب اگ رفتارش تغییری نکرده اوکیهپسرا خیلی ظاهر پسندناگ بدش میومد سرد میشد شک نکنمن لاشی ترین پسر شهرو دیدم بعد قرار طرفو بلاک کرد ( کسی ک با ۲۰ نفر همزمان بود) آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید