2777
2789
عنوان

کمک میخوام

80 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام که خیلی بهش وابسته بودم ازدواج کرد 

بعد از اون من دیگه کلا انگیزه زندگیم از دست دادم 

نه به درسم

نه به خیاطیم

نه به خانوادم

دیگه به هیچی نرسیدم

بدتر از اون فکر میکنم که یه نفر و دوست دارم در حالی که علاقه اینجوری رو اصلا باور ندارم 

فکر میکنم به خاطر دوستم دارم کشش به اون پیدا میکنم

حالم خیلی بده 

سر درد گرفتم و تیک عصبی

یه راهی پیشنهاد بدید به زندگیم برگردم

پ.ن  اون دوستم عین یه خواهر برام بود و همه کارامون مثل هم بود 

عشق فقط یک کلام               ♡مهدی علیه السلام         و بدانید که تا زنده ام و جان دارم، به خدای علی و  فاطمه ایمان دارم.شیعه رافضی ام از سه نفر بیزارم، کور خواندید که دست از سرشان بردارم علوی ام سر ناموس خدا حساسم، من مرید پسر حضرت حق عباسم♡تا شاد شود محسن زهرا هر دم ،لعنت به ابابکر و عمر میگویم اگر تو تایپیکاتون منو میخواهید مسخره کنید  راحت باشید و فکر کنید چقدر خفنید اما خدا جای حق نشسته‌اره ما دیوونه هستیم بیخیال این زمونه.  یع‌دوستعم‌نداریعم‌کع‌اگر تعلیق شدیعم،بودونبعودمون فرقعی داشتع باشع.تو تایپیکای مذهبی تگم کنید  میام با زحمت با دلیل و منبع قانشون کنم بعد بگن من قبول ندارم 

بنظرم وابستگیت طبیعی نبوده و نیست برو مشاوره

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوستام عروسی کردن اینجوری شدم انقد گریههع کردم ک. نگو بعدش فهمیدم لیاقت نداشتین بعد عروسی کلا منو فراموش کردن و...  حتی واسه عروسیم یه نیم ساعتی بیشتر نیومدن همیشع خودمو سرزنش میکنم ک. چرا الکی واسه دوستام. گریه کردم و خودم تارک دنیا کردم

شایدباورش برات سخته منم ی دوستی داشتم واقعاعین خواهر بودیم چقدوقتی ازدواج کردمن گریه کردم ولی الان ک خودم ازدواج کردم ب اون موقع فک میکنم چقدبی عقل بودم همون دوست چقدپشت سرمن حرف زده عزیزم خانواده واسه آدم میمونه ن رفیق الان ارتباط من باهمون رفیق درحدسلام خدافظیه چون سرم اومده بت میگم ارزش غصه خوردن نداره

خب مگه ترکت کرده یعنی خودشو دست بالاگرفته 

اره دیگه جواب سلامم نمیده 😪

عشق فقط یک کلام               ♡مهدی علیه السلام         و بدانید که تا زنده ام و جان دارم، به خدای علی و  فاطمه ایمان دارم.شیعه رافضی ام از سه نفر بیزارم، کور خواندید که دست از سرشان بردارم علوی ام سر ناموس خدا حساسم، من مرید پسر حضرت حق عباسم♡تا شاد شود محسن زهرا هر دم ،لعنت به ابابکر و عمر میگویم اگر تو تایپیکاتون منو میخواهید مسخره کنید  راحت باشید و فکر کنید چقدر خفنید اما خدا جای حق نشسته‌اره ما دیوونه هستیم بیخیال این زمونه.  یع‌دوستعم‌نداریعم‌کع‌اگر تعلیق شدیعم،بودونبعودمون فرقعی داشتع باشع.تو تایپیکای مذهبی تگم کنید  میام با زحمت با دلیل و منبع قانشون کنم بعد بگن من قبول ندارم 
اره دیگه جواب سلامم نمیده 😪

وای چه بد لیاقت این علاقه تورو نداره برو دکتر که بتونی فراموشس کنی حالا خوبه پسر نیس وگرنه بیشتر اذیت میشدی

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
 منم یه دوست اینجوری داشتم ک الان گورشو گم کردع‌ب درک بابا ،دیگ چ کنیم

هیییییی

وای چه بد لیاقت این علاقه تورو نداره برو دکتر که بتونی فراموشس کنی حالا خوبه پسر نیس وگرنه بیشتر اذی ...

باشه

انشاءلله که از دست فکر و خیالش راحت شم

ممنون از راهنماییت

واسه خودت یه سرگرمی توپ پیدا کن که اصلا یادشم نیفتی 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
واسه خودت یه سرگرمی توپ پیدا کن که اصلا یادشم نیفتی