2789
عنوان

لیزر کندلا

683 بازدید | 8 پست

سلام سلام دوستان آقا کیا لیزر رفتم با دستگاه کندلا ۲۰۱۹ .دستگاه خوبی جواب گرفتین؟کندلا بهتره یا پلاتینیوم یا دستگاه هایی که مستقیم رو پوست تماس دارن؟ من دیروز جلسه اول پا و زیربغلم  بود فوق العاده درد داشت ولی خوب لحظه ای .البته من پوستم سفید و موهام به شدت زخیم و مشکی

میگن کندلا بهتره من برای صورتم تو اسلامشهر رفتم خیلی راضیم جلسه اولمه که رفتم بیشتر قسمت موهای صورتم ...

من جلسه اول بود بیکینی گفتم جلسه دوم برم.پا و زیر بغل درد خیلی زیادی داشتم گفت تا ۱۵ روز دیگه ریزش شروع میشه و نباید شیو کنی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من برای صورتم میرم درد ندارم مثل باده

یکی از آشنایان تیتانیوم میره میگه خیلی راضیم البته یک جلسه رفت اما من چون دستگاه سری جداگانه نداره  و اینکه ژل میزنن کثیف کاری دوست ندارم دستگاه هایی ک سری جدا دارن قابل اعتماد ترن

یکی از آشنایان تیتانیوم میره میگه خیلی راضیم البته یک جلسه رفت اما من چون دستگاه سری جداگانه نداره & ...

من ژل نزدن برام فقط باد سرد داشت اسمش نمیدونم ولی رو صورتم تاثیر داره قبلا شیو میکردم فرداش موهای صورتم جوانه میزدن الان به شدت رشدش کم شده

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ!:)😎
من ژل نزدن برام فقط باد سرد داشت اسمش نمیدونم ولی رو صورتم تاثیر داره قبلا شیو میکردم فرداش موهای صو ...

برای من هم ژل نرد کولینگ داره ولی گفت اونقدر قوی نیسن اما جاهایی که زیاد مو نداشت درد حس نکردم ولی چه کنم که اکثر جاها مو داشت و زبر.منم همینجوری هستم فردا روزی که شیو کنم در میاد حالا بایدصبر کنم ببینم چه اتفاقی میفته