2777
2789
عنوان

بیچاره شدم خدا

327 بازدید | 22 پست

بچه هاسرفه وتب داشتم رفتم ازمایش خون وسیتی گفتن مشکوکی به کرونا دوروز ازعلایمم میگذره گفتن برو ازمایش حلق وبینی به نظرتون لازمه برم؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
میتونی نری و خودت رو قرنطینه کنی ، مایعات و استراحت 

میترسم به ریه بزنه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله برو

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
خوب برو دکتر ، گفتم یعنی کروناس دیگه تست نمیخواد 

گفت مشکوکی

همین اول کار که به ریه نمیزنه از هفته دوم اگه بزنه به ریه علایم داره حالت خیلی بدمیشه نفس کم میاری&n ...

خیلی ممنون که جواب دادی پس صبرکنم اگه بدترشدم برم؟

واکسن زدی؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

واکسن زدی؟

بله دو دوز

نگران نباش فقط خودتو حسابی تقویت کن نزار بدنت ضعیف شه ان شاالله زود خوب شی اونایی هم که پیششون رفتی ...

الان خواهرم ازم مراقبت میکنه اماماسک میزنه هم من اون به نظرت امکان داره بگیره

بله دو دوز

پس نگران نباشید درحد سرماخوردگی میمونه آزیترومایسین خیلی خوبه قرصش رو بخورید . شلغم رو هم توش رو خالی کنید چند قطره عسل بریزید بذارید آب بندازه و بخورید عالیه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️