2777
2789
عنوان

قرص لتروزل

146 بازدید | 14 پست

سلام دوستان روزتون بخیر 

دکتر به من قرص لتروزل وقرص دوفاستون داد قرص دوفاستون از شب ۱۱ پری به مدت ۱۵ شب خوردم واز شب ۳پریودم لتروزل به مدت ۵ شب خوردم و روز۱۱ پریود دکتر گفت برم سونا فولیکول که یه کیست توی تخمدان چپ داشتم البته دکترم میگه اون کیست نیست جای فولیکول هستش که تخمک زود آزاد شده کسی تا حالا باخوردن قرص لتروزل تخمک زود آزاد شده ومن اصلا این ماه علائم تخمک گذاری نداشتم میشه راهنمایم کنید وآیا باز بعد پریودم برم سونا برای کیست یا خودش دفع میشه

من لتروزول خوردم نتیجه نگرفتم خداکنه تو بگیری 

خدا کنه فعلا که میترسم کیست شده باشه آخه توی سونا هیچ حرفی از فولیکول نگفته بود وبعد منشی سونا میگفت احتمالا فولیکول نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه فعلا که میترسم کیست شده باشه آخه توی سونا هیچ حرفی از فولیکول نگفته بود وبعد منشی سونا میگفت ...

عزیزم هرچی خیره همون میشه من الان یکساله اقدامم 😢 بدون آمپول اصلا پریود نمیشم از دکتر رفتنم خسته شدم نمی‌دونم چیکار کنم

عزیزم هرچی خیره همون میشه من الان یکساله اقدامم 😢 بدون آمپول اصلا پریود نمیشم از دکتر رفتنم خسته شد ...

واقعا دکتر رفت یه عذاب بزرگ هستش انشالله که زود نی نی دار بشی 

رفع میشه معمولا باپریود چقدر زودکیست شد

دکترم میگه کیست نیست جای فولیکول هستش که آزاد شده خودش هم تعجب کرد که زده کیست شده میگفت معمولا بعد روز ۱۴ اگه آزاد نشه کیست میشه