2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

77 بازدید | 3 پست

سلام کی کاشت ابرو انجام داده؟سوالم اینه که موهایی که رو ابرو کاشته شده وقتی ریختن همشون بعد دوباره کامل درمیاد کل مو یعنی فولیکولی از بین نخواهد رفت یا ممکنه چند درصد موهای کاشت شده باطل و رشد نکنن ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بگه 

سلام عزیزم من کاشت ابرو پیش مجموعه دکتر رابط انجام دادم

۲ هفته گزشته و خیلی راضیم

هیچ دردی نداشت جوری که تموم شد من متوجه نشدم

با یکی از ادمین هاشون ام هماهنگ کردم خیلی راضی بودم پیگیریش خیلی بود

اینم شماره ادمینش اگه خواستی 

۰۹۹۱۹۴۹۴۹۰۷

فقط اگه خواستی هماهنگ کنی حتما با این ادمین بکن پیگیریش عالیه

تخفیفم خورده الان

اتاق هاش وی ای پیه همه جا برای اتاق وی ای پی ۱ تا ۱۵۰۰ میگیرن اونجا رایگانه اتاق ها تک تخت و با سرویس دهی عالییی

یعنی هرچی تعریف کنم بازم کمه

قیمت پک مصرفی و سرم و اینام نمیگیره

۸۸۰۰ بوده تخفیف خورده ۶۸۰۰

قسطی ام قبول میکنن

اره عزیزم اصن جز مراحل اینه که یبار مو های ابرو میریزه و بعدش درمیاد دیگه اونا دائمین فقط نباید ابرو برداری ... برای کاشت ابرو من یه کلینیک خوب میشناسم دکتر جلالپور خیلی خوبه کارش توی پیجش هم نونه کاراش گذاشته قبل و بعد ... توی سایتش یه مقاله ای بود درباره کاشت ابرو کامل درباره همه چیز توضیح داده میتونی بری اون مقاله رو بخونی جواب سوالات هست بازم لینکش میذارم واست خودت ببین https://drjalalpour.com/کاشت-ابرو-طبیعی-در-تهران/

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️