2777
2789
عنوان

بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست

سیبزمینی پیاز تخم مرغ گوجه بادمجون کدو یا حبوبات اینا داری؟اینا باشه میشه باهاشون یچی درست کرد استامبلی پلو  کوکویی کتلتی دمپختی الویه ای چیزی خورش گوجه  میرزا قاسمی  املت کدوبادمجون سرخ کرده.  با حبوبات مثلا عدسی یا فلافل یا خوراک لوبیا 

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای انقد نخااااااب😳😳😳😳😳افسرده میشی .نکن اینکارو باخودت.من متاهلم تازه عروس بدبختی ام😭دیگه نمبش ...

منم متاهلم افسرده شدم رفته وقتی ن هدفی دارم ن امیدی ن حالی تا وقت دارم میخابم حتی از پنجره بیرونو نگاه نمیکنم 

Nafas
اوففف یعنی شوهرم عاشق این غذاهای فست فوده

خب خوبه دیگه

همه چی مرغ و گوشت نیست ک 

ناهارتو چیزای اینجوری شام رو هم فست فود 

اها پلو با کنسرو ماهی یا لوبیا چیتی هم الان ب ذهنم رسید🥸

منم متاهلم افسرده شدم رفته وقتی ن هدفی دارم ن امیدی ن حالی تا وقت دارم میخابم حتی از پنجره بیرونو نگ ...

چرا هدفی نداری مگه شوهرت خوب نیست.بخداهممنون بدبختیم.منم جوری بم شده ک دلم میخاد سرمو بزارم رو پای یه پیرزن ک مث مادربزرگمه گریه کنم.😔😔

خب خوبه دیگه همه چی مرغ و گوشت نیست ک  ناهارتو چیزای اینجوری شام رو هم فست فود  اها پلو ...

اره راستی اینم خوبه بابا برنج اندازه دولیوان دارم خیلی بده اصلا هیچی نداشته باشی.الان تاپینک زدم گفتم بینم چی ب ذهن کسی میرسه

چرا هدفی نداری مگه شوهرت خوب نیست.بخداهممنون بدبختیم.منم جوری بم شده ک دلم میخاد سرمو بزارم رو پای ی ...

تو دل هرکسی یه چیزایی هست ک هیچ کس نمیدونه انقدر  خودم این حالم متنفرم  ولی  تلاش کنم بره چی تهش ک چی هیچی بیخیال میشو میخابم.زندگی سختی های زیادی داره بعضی وقتا دعوا میکنی داد میزنی خالی میشی انقدر دیگه بیزازم دعوام کنم حالم بد هم باشه میزنم ب کوجه علی چپ 

Nafas
اره راستی اینم خوبه بابا برنج اندازه دولیوان دارم خیلی بده اصلا هیچی نداشته باشی.الان تاپینک زدم گفت ...

مااااکااااارونیییییی هم حووووبه

لازانیا با سویا هم میتونی درست کنی😅

وایی😂😂😂😂😂😭ببخشیدتوروخدا من بدنوشتم😂😂😂😂منظورم این بود همه رودرست کردم بجزماکارونی. بعد کله ...

خواهش میکنم قشنگم ، این چه حرفیه😘😍❤

کله جوش هم از کشک سابیده استفاده میشه 

اگه خواستید طرز تهیش رو تو گوگل سرچ کنید 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تو دل هرکسی یه چیزایی هست ک هیچ کس نمیدونه انقدر  خودم این حالم متنفرم  ولی  تلاش کنم ...

هعییی منم تازه عروسم باشوهرخودم هبچ مشکلی ندارم ولی متایفانه باخونه شوهرم ک زندگی میکنم هرروز دعواهرروز بحث وگریه.چهارماهه عروسی کردم روزخوش برامون نزاشتن.سنم کمه منوشوهرم دوتامون موهامون سفیدشده.

مااااکااااارونیییییی هم حووووبه لازانیا با سویا هم میتونی درست کنی😅

عهههه چ خوله اتفاقا سویا دارم.ماکارونی هم دارم چن بسته

لوبیا عدس نخود هم دارم ولی شوهرم غذا تکراری بدش میاد.خیلی حساسه رو غذا.😰غذا هرکسیو نمیخوره هرچیزیونمیخوره ووووو