2777
2789
عنوان

بیاید کمک

305 بازدید | 50 پست

بچه ها ما الان توخونه گوشت و مرغ و اینانداریم.واقعاموندم فردا ناهارشام چی درست کنم یا مثلا روزای بعدش؟فعلا این چنروز ب دلایلی نداریم این چیزارو.نمیدونم چی درست کنم؟بگید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کوکو سیب زمینی

کوکوسبزی

ماکارونی با سویا

دمپختک 

کله جوش

کشک بادمجون

املت 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ناهارا:عدس پلو کشمش. استامبولی با سویا. ماکارونی با قارچ و سبزیجات. دمپختک. باقالی قاتق. کشک بادمجون. .شام هم: کوکو. عدسی خوراک لوبیا. گوجه بادمجون. یتیمچه. سیب زمینی تخم مرغ. املت. میرزا قاسمی. و این چیزا

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
کوکو سیب زمینی کوکوسبزی ماکارونی با سویا دمپختک  کله جوش کشک بادمجون املت

همه رو درست کردم بجزماکارونی و کله جوش ک اصلانمیدونم چی هست و کشک بادمجون درست نکردم تاحالا

همه رو درست کردم بجزماکارونی و کله جوش ک اصلانمیدونم چی هست و کشک بادمجون درست نکردم تاحالا

ماکارونی نمیدونید چیه؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یتیمچه هم خوبه ، ما بهش میگیم گوجه بادمجون

والا من انقدر جدیدا میخابم ساعت 5صبح میخابم تا 8شب بعد پامیشم یه سیبزمینی با نون میخورم و میخابم واق ...

وای انقد نخااااااب😳😳😳😳😳افسرده میشی .نکن اینکارو باخودت.من متاهلم تازه عروس بدبختی ام😭دیگه نمبشه پانشم شوهرم سرکاره وگرن منم قبلا اینقدمیخابیدم