2777
2789
بایذبسپول و درک کنن چرا به ما میگن. 109 هزلر تومان پولی نیست. خب لاید ندارم

شاید نمیدونسته خبر نداشته از وضعت

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نمیدونسته خبر نداشته از وضعت

ولله صدبار گفتم جالبه میمه ماهم همینیم. در حالی که ولله ماهی 15 میگیزه ما ماهی 5 یادو میبیون و نیم قسط بعذشم اون کهه نمیدونه غلط میکنه بگه 

لعمت فرستادم میدونی چرا چون مثلا یه چیزی خراب میشه میاد میگه 100 تومان بیشتر نمیشه پدلی نیست شاید بز ...

خوب شاید اون ادم خبر از اوضاع اقتصادیه تو نداره.. واقعا هم ۱۰۰ تومن الان انقدر بی ارزشه درسته شما نداری . ولی الان همه چی گرونه ۱۰۰ تومن چیزی و درست نمیکنن الان.

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

عزیزم دور برندار چرا  ور بهت داره خودت کهدبروز دنبال یه تیکه طلا دو میلیونی بودی الان بابت ۱۰۰ تومن داری زمین و زمان و فحش میدی عجب رویی دارن مردم...

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ب6 ذرک نوش جونش نمیگم چرا داره میگم چرا به بقیه میگه صد تومان پولی نیست خودتم همونایی

خب اون از کجا بدونه دستت تنگه خاهر😐

ی دونه شکلات بخور کامتو شیرین کن بگیر بخواب 

خب اون از کجا بدونه دستت تنگه خاهر😐 ی دونه شکلات بخور کامتو شیرین کن بگیر بخواب 

عزیزم خب وقتی نمیدونه غلط میکنه قضاوت کنه ادم باید فکر این بکنه شاید نذاشتع نخریده پس  بی درده من و درک نمیکنع 

عزیزم دور برندار چرا  ور بهت داره خودت کهدبروز دنبال یه تیکه طلا دو میلیونی بودی الان بابت ۱۰۰ ...

عزیطم واسه خودم نمیخدلستم خواهر تازه عروس میخدلست  ب6 اسم خودم گفتم

لعمت فرستادم میدونی چرا چون مثلا یه چیزی خراب میشه میاد میگه 100 تومان بیشتر نمیشه پدلی نیست شاید بز ...

چه قدر شماها پدب داری ولله من صد تونلن برام یه دنیاس

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792